Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Παρουσιάζεται σε ειδική τελετή ο απολογισμός έργου

Στον Δήμο Φαιστού

Στον απολογισμό του έργου της διετίας 2019 – 2021 προχωρά ο Δήμος Φαιστού. Ο απολογισμός θα πραγματοποιηθεί σε ειδική τελετή. 
Η τελετή παρουσίασης πρόκειται να πραγματοποιηθεί στο Πολύκεντρο του Δήμου Φαιστού στις Μοίρες την ερχόμενη Τετάρτη 19 Ιανουαρίου στις 6.00 το απόγευμα με την τήρηση όλων των προβλεπόμενων μέτρων περιορισμού εξάπλωσης του κορωνοϊού. 
Η παρουσίαση του Απολογισμού Έργου περιλαμβάνει το σύνολο των έργων που έχουν υλοποιηθεί ήδη, υλοποιούνται ή βρίσκονται σε τροχιά υλοποίησης σε όλους τους τομείς ενεργοποίησης της Δημοτικής Αρχής. Οι καθ’ ύλην αρμόδιοι Αντιδήμαρχοι και οι υπηρεσιακοί παράγοντες αναμένεται να παρουσιάσουν αναλυτικά τα εγκεκριμένα προγράμματα του Δήμου, τις δράσεις που έχουν ολοκληρωθεί και προχωρούν, όλες τις εγκρίσεις χρηματοδοτήσεων, καθώς και το όραμα του Δήμου Φαιστού για το μέλλον. 
«Θεωρούμε υποχρέωση μας απέναντι στους δημότες μας, αλλά και σε όλους τους πολίτες να παρουσιάσουμε αναλυτικά όλα όσα έχουμε πραγματοποιήσει τα τελευταία δύο χρόνια, παράλληλα με το πρόγραμμα και τους στόχους μας για την επόμενη περίοδο» αναφέρει με δηλώσεις του ο Δήμαρχος Φαιστού κ. Γρηγόρης Νικολιδάκης για να προσθέσει: 
«Πρόκειται, εκτιμούμε, για μια πολύ μεγάλη προσπάθεια, που υλοποιείται από δεκάδες συνεργάτες και που για πρώτη φορά παρουσιάζεται οργανωμένη και συγκεντρωμένη σε μία παρουσίαση. Σκοπός μας είναι να γνωρίζουν όλοι τι υλοποιείται στο Δήμο Φαιστού, τι σχεδιάζεται και τι πρόκειται να συμβεί στο μέλλον».