Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ποδοσφαιρικός αγώνας και τραπέζι για το μικρό Άρη

Στις 17.30 ο αγώνας, στις 20.00 το τραπέζι

παιδί τραπέζι εγχείρηση κουρήτες αγώνας

Το Εργατικό Κέντρο Ηρακλείου και το Σωματείου Μαγείρων – Ζαχαροπλαστών Βοηθών & Λοιπού Προσωπικού Κουζίνας σας ενημερώνει ότι την Κυριακή 2 Ιουνίου 2013 και ώρα 17:30 θα πραγματοποιηθεί στο «Παγκρήτιο Στάδιο » Φιλικός Αγώναςμεταξύ του Συλλόγου Ειδικευόμενων Γιατρών Βενιζέλειου Νοσοκομείου και του Δικηγορικού Συλλόγου Ηρακλείου.

Σκοπός του αγώνα είναι να συγκεντρωθούν χρήματα για την μεταφορά στο εξωτερικό του Μικρού Άγγελου που πάσχει από σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Η τιμή του εισιτηρίου είναι 5€.

παιδί τραπέζι εγχείρηση κουρήτες αγώνας

Το τραπέζι

Τη στήριξη μιας ολόκληρης κοινωνίας έχει μια οικογένεια στο Ηράκλειο, που προσπαθεί να συγκεντρώσει χρήματα για να εγχειριστεί στο κεφάλι το 4χρονο παιδί της, που αντιμετωπίζει νευρολογικό πρόβλημα που του στερεί την ομιλία.

Ήδη έχουν γίνει δυο εγχειρήσεις και απαιτείται άλλη μια σε ειδικό κέντρο της Γαλλίας.

Αν πετύχει η εγχείρηση το παιδί θα μπορέσει να μιλήσει ενώ δε θα του προκληθούν και κινητικά προβλήματα στο μέλλον.

"Προκειμένου να συγκεντρωθούν χρήματα, καθώς πρόκειται για μια φτωχή πολύτεκνη οικογένεια" όπως είπε μιλώντας στο MadeinCreta ο πρόεδρος του ΕΚΗ κ. Σωκράτης Βαρδάκης, "διοργανώνεται ειδική εκδήλωση στις 2 Ιουνίου, στο κέντρο Κουρήτες στις 8 μ.μ. Η πρόσκληση κοστίζει 10 ευρώ".

Εκτός από το εργατικό κέντρο Ηρακλείου σε αυτή την προσπάθεια συμμετέχουν: το Σωματείου μαγείρων - ζαχαροπλαστών, ο σύνδεσμος ξενοδοχοϋπαλλήλων, το συνδικάτο Οικοδόμων και το συνδικάτου επισιτισμού - τουρισμού.