Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Πρόστιμα σε χρόνια κορωνοϊού

Στα πέριξ

κορωνοϊός πρόστιμα στα πέριξ παντινάκης

*Πέφτουν τα πρόστιμα… βροχή και για ψύλλου πήδημα! Σε άδειους δρόμους εάν κυκλοφορείς και δεν πείσεις για τον λόγο εξόδου έρχεται καμπανιά. Μέτρο εισπρακτικό έχουν πειστεί οι περισσότεροι.

*Πού θα βρουν τα 300ρια να πληρώνουν οι άνθρωποι σε καιρό ανέχειας που η οικονομία είναι στα τάρταρα; Οι πολλοί έχουν κάνει ένσταση και αναμένουν, άλλοι ελλείψει ρευστού δεν πληρώνουν το πρόστιμο και οι πολύ λίγοι έτρεξαν και πλήρωσαν.

*Αξίζει… εύγε ο αστυνομικός στο Ηράκλειο που στην είσοδο του ΚΤΕΛ ανακάλυψε άστεγο και του βεβαίωσε πρόστιμο τη βραδιά του χιονιά επειδή δεν είχε στείλει SMS και ούτε είχε χαρτί εξόδου. Δεν υπάρχει το ελάχιστο σημείο ανθρωπισμού…

*Δυστυχώς, κυκλοφορούν παντού αυτοί οι αστυνομικοί που επιτελούν το καθήκον τους και σε ακραίες περιπτώσεις.

*Έχουν λαλήσει τον κόσμο τα κανάλια με την πανδημία, τον τρομοκρατούν. Και προχθές παραπροχθές  άφησαν τον κορωνοϊό και ανάλωσαν το δελτίο ειδήσεων με τον χιονιά. Λες και έγινε η συντέλεια του κόσμου!

*Αλλά αποκάλυψαν και το μπάχαλο με τις αρμοδιότητες για το κόψιμο των κλαδιών στους δρόμους. Όλοι έχουν ευθύνη και έμπλεξαν μεταξύ τους οι δημόσιες υπηρεσίες.

*Ο μεγάλος Αντώνης Καλογιάννης «έφυγε» αθόρυβα και, χωρίς πολλά-πολλά και εμείς ορφανέψαμε μουσικά. Καλό ταξίδι γίγαντα στο πάλκο των σπουδαίων της μουσικής και του τραγουδιού.

*Μας έγιναν απαραίτητες πλέον οι μάσκες. Αλλά πού θα πάει, κάποτε και όχι αργά, θα πέσουν και θα αποκαλυφθούν!

*Αυτό τον ΟΦΗ είναι φέτος για να τον κλαίς! Τώρα, στα σοβαρά, παλεύει στην προτελευταία θέση που βρίσκεται για τη σωτηρία του. Ομάδα μοντέλο, λένε όσοι τον παρακολουθούν και τον αγαπούν, την κάνετε μπ@@@@@.

*Την κορυφή της Αστυνομίας και πάλι Κρητικοί αξιωματικοί που έχουν διαπρέψει. Μένουν και ο αρχηγός Καραμαλάκης και οι αντιστράτηγοι Δασκαλάκης και Λαγουδάκης…

*Στις Καρίνες του δήμου Αγίου Βασιλείου Ρεθύμνου, το χωριό του Λαγουδάκη οι άνθρωποι, στη μεγάλη τους πλειοψηφία κτηνοτρόφοι, φιλόξενοι και αξιοπρεπείς νιώθουν περήφανοι για της εξέλιξη του ανθρώπου τους.

*Δώστε τη ζωή με ασφάλεια στους ευπαθέστερους με το εμβόλιο και αφήστε τις μπουγάδες με τους συγγενείς και κολλητούς. Και… γυναιξί και τέκνοις!

*Δεν είναι οι κυβερνητικοί και οι συν αυτώ που εμβολιάστηκαν εκτός σειράς. Είναι και τα λαμόγια κάποιοι δημοσιογράφοι που τους ακολούθησαν. Πάντα υπάρχουν σαλίγκαροι. Δοξάστε τους!

*Ανησυχεί ο υπουργός Υγείας με τις αυξημένες μολύνσεις τις τελευταίες μέρες σε Ηράκλειο, κυρίως όμως, στο μικρό Ρέθυμνο που έχει και πάλι πρωτιά αναλογικά με τον πληθυσμό του. Ακούγεται ότι θα δοθεί παράταση στα μέτρα απαγόρευσης.Ίδωμεν!

*Μαζεύουν ακόμα κλειδιά των επιχειρήσεων τους στην εστίαση, λέγεται, για να τα παραδώσουν στον πρωθυπουργό. Όχι στον Άδωνι που έλεγε ότι με χαρά θα τα έπαιρνε! Οι εστιάτορες θα μείνουν με τα λουκέτα!

*Μα όλα τα φοβερά των φυσικών καταστροφών στη χώρα τον Κυριάκο ακολουθούν;

*Στις 26 Φεβρουαρίου θα πρέπει να πληρωθούν τα τέλη κυκλοφορίας, για όσους το έχουν λησμονήσει.

*Να λοιπόν που έγινε τραγούδι ο Τηγανίτης. Ο Ανωγειανός με την περηφάνια του που εκδικήθηκε τον θάνατο του αδερφού του με τη σφαγή του δοσίλογου Μαγιάση μέσα στα δικαστήρια του Ηρακλείου.

*Τέτοια γεγονότα πρέπει να περνάνε στο λαό με κάθε μέσο. Σε ένα τρίμηνο, αναμένεται η μελοποίηση και άλλου τραγουδιού από τους Magic de Srell που θα αφορά τους στίχους της εξόντωσης του Γάλλου εκτοπισμένου στο ναζιστικό στρατόπεδο Μελκ.

*Θα ήταν  διαφορετική η κοινωνία εάν κάθε μια είχε ένα Μιχάλη Καραταράκη που πέθανε προχθές πλήρης ημερών. Μια ζωή προσφορά και σε πολλούς τομείς της δημόσιας ζωής.

*Να ξαναδούν το θέμα κατεδάφισης των αυθαιρέτων σε τουριστικές μονάδες στον αιγιαλό, θέλουν οι τουριστικοί φορείς της Κρήτης. Θέλουν προθεσμία και φυσικά να ξαναδούν την υπόθεση με τη λήξη της τουριστικής σεζόν με ότι φέρει στο νησί…

*Οι Γερμανοί, πάντως, και φέτος ψηφίζουν Κρήτη για τις διακοπές τους, εάν θα  τους αφήσει ο κορωνοϊός…

*Οι κρατήσεις σε ξενοδοχεία του νησιού έχουν ακυρωθεί για τους πρώτους μήνες της τουριστικής περιόδου και ελπίζουν για τον Μάιο. Να δούμε και τότε.

*Και εφόσον αρθεί η ασυλία του χρυσαυγίτη ευρωβουλευτή Λαγού στην Ευρωβουλή θα ακολουθήσει τη μέθοδο του καταδικασμένου υπαρχηγού Παπά και μην τον είδατε τον… Παναή;

*Το σπρώχνει το θέμα ο έτερος ευρωβουλευτής του Κιν.Αλλ. Νίκος Ανδρουλάκης για να τεθεί ενώπιον των ευθυνών του.

*Φοβήθηκε η ανακρίτρια ότι η καθηγήτρια θα συνεχίσει στον μικρό των 13 χρόνων εραστή της το …μάθημα της αποπλάνησης και ζήτησε την προφυλάκισή της. Δεν συμφώνησε το Συμβούλιο των δικαστών και αφέθηκε ελεύθερη με περιοριστικούς όρους.

*Θα γίνει το… σώστε όταν θα ανοίξουν τα στόματα και θα μιλήσουν για σεξουαλικές παρενοχλήσεις και σε άλλα… μαγαζιά. Ωχ!

*Υπάρχουν παντού… θεοσεβούμενες και ταπεινές!

*Μην τους βλέπετε έτσι… αγνές και αμόλυντες στο γυαλί και στο σανίδι! Μετά από τριάντα χρόνια ψάχνουν την παρθενιά τους;

*Και εκείνος ο Λιγνάδης που έφυγε άρον-άρον από το ρετιρέ του Εθνικού Θεάτρου;

*Έχει την εύνοια γνωστών πολιτικών και έχει γίνει της… τρελής με την κάλυψη που του παρέχουν. Η υπουργός, άγνωστο γιατί το έχει ράψει αν και έχει προκληθεί επανειλημμένα…

*Η … ξεφτίλα της 7ης Τέχνης!

*Οι καταγγελίες δεν κάνουν ούτε διάλειμμα

*Στις μέρες μας το επάγγελμα απατεώνας είναι επικερδές αφού πάντα υπάρχουν οι αφελείς και πέφτουν στην παγίδα τους.

*Δεν αποκλείεται μετά τον σάλο που συνεχίζεται, η Μπεκατώρου να είναι στο ψηφοδέλτιο του Συ.Ριζ.Α. στην Ευρωβουλή. Θα προταθεί από τώρα που είναι νωρίς. Συμβαίνουν στην Ελλάδα.

*Μπόρης: Προσπαθεί ο Χατζηδάκης να δώσει έναντι σε χιλιάδες συνταξιούχους που παλεύουν να τους αποδοθεί κάποια χρόνια. Κάποιοι άλλοι θα την αναμένουν στην άλλη ζωή. Καλοφάγωτη!