Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Πώς να διακοσμήσετε γιορτινά το σπίτι σας χωρίς να στολίσετε δέντρο!

Φανταστικές ιδέες διακόσμησης 

γιορτινή διακόσμηση δέντρο σπίτι

Δεν είστε φαν των χριστουγεννιάτικων δέντρων; Μήπως ψάχνετε εναλλακτικούς τρόπους διακόσμησης; Θέλετε να διακοσμήσετε το σπίτι σας εντελώς διαφορετικά φέτος τα Χριστούγεννα; Σας έχουμε τη λύση! Φανταστικές ιδέες διακόσμησης για τα Χριστούγεννα χωρίς δέντρο!

Μετατρέψτε τον τοίχο σας σε μαυροπίνακα Αν έχετε σκοπό να κάνετε μεγάλες αλλαγές στον χώρο σας προκειμένου να μη στολίσετε δέντρο, τότε αυτή η ιδέα είναι φανταστική. Μετατρέψτε τον έναν τοίχο σε μαυροπίνακα και ζωγραφίστε εκεί το δέντρο σας και ένα τζάκι! Μετά τα Χριστούγεννα θα μπορείτε επίσης να αξιοποιήσετε τον τοίχο σας ζωγραφίζοντας κάθε σεζόν κάτι διαφορετικό.

γιορτινή διακόσμηση δέντρο σπίτι

Δέντρο στον τοίχο 

Φτιάξτε ένα όμορφο ρουστίκ δεντράκι στον τοίχο σας χρησιμοποιώντας κλαδιά και σχοινί. Κρεμάστε πιο χαμηλά τα πιο φαρδιά κλαδιά και βάλτε στην κορυφή ένα αστέρι. Έτσι θα έχετε ένα εναλλακτικό δέντρο μέσα στο σπίτι και χωρίς να πιάνει χώρο.

γιορτινή διακόσμηση δέντρο σπίτι

Δέντρο σε πίνακα στον τοίχο 

Βρείτε ένα ωραίο έλατο σε χιονισμένο τοπίο και εκτυπώστε το πάνω σε μεγάλη αφίσα ή σε καμβά. Βάλτε το στον τοίχο σας και διακοσμήστε από πάνω με λαμπάκια για ακόμα πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.

γιορτινή διακόσμηση δέντρο σπίτι

Διαβάστε τη συνέχεια στο www.spirossoulis.com - the home issue

 

 

Σφάλμα | Made in Creta

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.