Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ρέθυμνο: Βρέθηκε νεκρός 61χρονος ο οποίος ήταν θετικός στον κορωνοϊό

Νεκρός στο σπίτι του βρέθηκε ένας 61χρονος στο Ρεθυμνο - Αναστάτωση με τη μεταφορά της σορού καθώς είχε διαγνωστεί με κορωνοϊό

Ο άντρας είχε βρεθεί θετικός στον κορωνοιο την περασμένη Τρίτη- Δυσκολιες στη διαδικασία παραλαβής της σορού

Τον θάνατο ενός 61χρονου άντρα διερευνά η Αστυνομική Διεύθυνση Ρεθυμνου, ο οποιος βρέθηκε νεκρός σήμερα το απόγευμα στην οικία του.

Σύμφωνα με πληροφορίες οι αστυνομικές αρχές ειδοποιήθηκαν από οικείο πρόσωπο του 61χρονου που κατοικούσε σε περιοχή του Ρεθύμνου. Αμεσα αστυνομικοί μετέβησαν στο σημείο όπου βρισκόταν η οικία του και διαπίστωσαν πως ο άτυχος άνδρας είχε αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες οι πρώτες εκτιμήσεις δείχνουν πως ο θάνατος του 61χρονου προήλθε από παθολογικά αιτία. Προ ημερών ο ανδρας είχε βρεθεί θετικος στον κορωνοιο ωστόσο εμφάνιζε ήπια συμπτώματα και είχε τεθεί σε καραντίνα στο σπίτι του ενώ σύμφωνα με τις ιδιες πληροφορίες  αντιμετώπιζε προβλήματα υγειας.

Δυσκολίες στις διαδικασίες παραλαβής της σορού

Με δυσκολίες ολοκληρώθηκαν και οι διαδικασίες για την παραλαβή της σορού δεδομένου ότι ο 61χρονος έπασχε από κορωνοιο. Οι υπηρεσίες βρέθηκαν σε δίλλημα για το πως θα γίνει η μεταφορά με αποτέλεσμα ο 61χρονος να παραληφθεί από γραφείο τελετών που είχε στη διάθεση της όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό για την προστασία από τον κορωνοιο και πλέον αναμένεται να ακολουθήσουν οι προβλεπόμενες διαδικασίες και η ιατροδικαστική εξέταση προκειμένου να διαπιστωθούν τα ακριβή αιτία του θανάτου του.

Πηγή: goodnet.gr