Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Σοβαρό ατύχημα στο Ροδάκινο, σε κρίσιμη κατάσταση 33χρονος

Τραυματίστηκε όταν χτυπήθηκε από στύλο της ΔΕΗ - Φέρει βαριές κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις και τραύματα σε όλο του το σώμα, ενώ νοσηλεύεται στη ΜΕΘ του Νοσοκομείου Χανίων

Σε σοβαρή κατάσταση στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του Νοσοκομείου Χανίων με κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις, αλλά και τραύματα σε όλο του το σώμα νοσηλεύεται ένας 33χρονος εργάτης της εργολαβικής εταιρείας που έχει αναλάβει έργο της ΔΕΗ στο Ροδάκινο, μετά από ατύχημα με στύλο, που σημειώθηκε το μεσημέρι.

Σύμφωνα με τα στοιχεία, ο 33χρονος δούλευε μαζί με συναδέλφους του και επιχειρούσαν να εγκαταστήσουν ένα ξύλινο στύλο της ΔΕΗ σε περιοχή του Ροδακίνου. Λόγω των πολύ ισχυρών ανέμων ο στύλος – όσο βρισκόταν σε ανοδική πορεία με τον γερανό – μετακινήθηκε και χτύπησε τον 33χρονο κυρίως στο κεφάλι, με αποτέλεσμα να τον εκσφενδονίσει με δύναμη πάνω σε σταθμευμένο φορτηγό της εταιρείας.

Ο τραυματίας αρχικά μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σπηλίου και από εκεί στο νοσοκομείο Ρεθύμνου, φέροντας τραύματα σε όλο του το σώμα, όμως το πλέον σοβαρό είναι οι κρανιοεγκεφαλικές κακώσεις που έχει.

Άμεσα οι γιατροί του νοσοκομείου Ρεθύμνου τον διασωλήνωσαν και εξαιτίας της σοβαρότητας της κατάστασής του, τον μετέφεραν στο νοσοκομείο Χανίων.

Εκεί υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση, ενώ τα επόμενα δύο 24ωρα κρίνονται κρίσιμα.

Η υπόθεση εξετάζεται και από την Επιθεώρηση Εργασίας, αλλά και από τις αστυνομικές αρχές για να διαπιστωθεί τι ακριβώς συνέβη.

Πηγή: goodnet.gr