Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Στα πέριξ

Δεν ξέχασε ο Μητσοτάκης

*Αποδείχτηκε μοιραίος ο Σαμαράς και το Μητσοτακέικο δεν ξεχνά  το ’93. Εκεί που ο Μεσήνιος ανέμενε Ευρώπη για να κλείσει την πολιτική του καριέρα, του προέκυψε Μαργαρίτης Σχοινάς…

*Και αν ονειρεύονταν Προεδρία της Δημοκρατίας, μάλλον, κατά τα φαινόμενα, θα μείνει με το όνειρο γιατί ο Κυριάκος θα επιλέξει Πρόεδρο από Κεντροδεξιά και… αριστερά και όχι από τα ακροδεξιά. Πώς ο Τσίπρας είχε επιλέξει τον Παυλόπουλο;

*Και τι κατάφερε ο Σαμαράς; Στη Δεξιά παράταξη να έχει μόνο εχθρούς και Καραμανλικούς και Μητσοτακικούς, και Κεντρώους και Φιλελεύθερους!

*Το εξακρίβωσε ο Κ. Χατζηδάκης υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας ότι τα 800 εκατ. ευρώ φέσια στη ΔΕΗ προέρχονται από εξήντα χιλιάδες καταναλωτές που η πλειοψηφία τους παρουσιάζονται ως… αναξιοπαθούντες. Και κατέχουν βίλες, πισίνες και εξοχικά…

*Ας κυνηγήσει αυτούς που κατά συνήθεια πάντα επιβιώνουν σε βάρος των άλλων και ας αφήσει τους πραγματικά αναξιοπαθούντες που έχουν δυσκολίες στην επιβίωσή τους. Το πρόβλημα αναδεικνύει με ερώτησή του και ο βουλευτής Ηρακλείου του κόμματος του Βαρουφάκη Λογιάδης.

*Και βέβαια η Ν.Δ. θα τιμήσει την Συμφωνία των Πρεσπών είπε η Ντόρα αν και έρχεται απέναντι από τους ακραίους του κόμματός της. Είναι το δώρο του Τσίπρα στον Μητσοτάκη που τρίβει τα  χέρια του!

*Στα 94 του χρόνια «έφυγε» ο Αντώνης Λιβάνης από τους πλέον έμπιστους και μακροβιότερους συνεργάτες του Ανδρέα Παπανδρέου. Και έως το τέλος του αγωνίζονταν να επιτύχει συμπόρευση Συ.Ριζ.Α. και Πα.Σο.Κ. και γι αυτό άνοιξε και το σπίτι του σε πολιτικούς και των δυο πλευρών τον περασμένο Ιανουάριο.

*Δεν έχουν… σταματημό τα τροχαία δυστυχήματα στους δρόμους της Κρήτης και χθες χάθηκε και ένας ακόμα νέος άνθρωπος από το Ρέθυμνο, στα 32 του χρόνια, στον εθνικό δρόμο στο ύψος της Γεωργιούπολης. Έως πού θα φτάσει ο αριθμός των νεκρών ως το τέλος του χρόνου είναι άγνωστο…

*Και δεν φταίει ο δρόμος όσο η οδηγική μας συμπεριφορά!

*Όπως ήταν αναμενόμενο ο Μητσοτάκης και η Ντόρα παίρνουν στα… μαλακά τις δεσμεύσεις τους για τον  νέο ΒΟΑΚ και τον παραπέμπουν στο… μέλλον, άγνωστο πότε…

*Σε αυτή τη στάση της κυβέρνησης επικεντρώθηκε και η κοινή ανακοίνωση των τεσσάρων οργανώσεων του Συ.Ριζ.Α. στο νησί που εξέδωσαν κοινή ανακοίνωση.

*Όπως αναμένονταν με πολλά κενά άνοιξαν και φέτος τα σχολεία Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στην Κρήτη. Βεβαιώνει το υπουργείο ότι θα ακολουθήσει και άλλη φάση διορισμών δασκάλων και καθηγητών. Οπότε, υπάρχουν ελπίδες για κάλυψη των περισσοτέρων κενών. Να δούμε!

*Χαμογέλασαν οι εργαζόμενοι στην Creta Farm μετά το ενδιαφέρον που εξεδήλωσαν επενδυτές της Ελλάδας και του εξωτερικού. Πάντα στις μεγάλες επιχειρήσεις, όταν… διοικούνται ακόμα και από αδέλφια εμφανίζεται σοβαρό πρόβλημα.

*Με πλήθος εκδηλώσεων αρχίζει σήμερα στη Βιάννο ο εορτασμός της 76ης επετείου των ολοκαυτωμάτων της. Και βέβαια σε όλες τις δράσεις κυριαρχεί αυτό που επαναλαμβάνει σε κάθε ευκαιρία ο Αριστομένης Συγγελάκης, συγγραματέας του Εθνικού Συμβουλίου Διεκδίκησης των Οφειλών της Γερμανίας προς την Ελλάδα: «Αγώνας για Δικαιοσύνη και Αποζημίωση»

*Μπόρης: Αφού ο Ψαραντώνης τραγουδά ρεμπέτικα όλα θα τα δούμε σε αυτό τον κόσμο!