Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Συγκλονιστικός Τσαπατάκης: «Είμαστε όλοι ίσοι»!

«Θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανα να φτάσω ως εδώ» δήλωσε ο Κρητικός Παραολυμπιονίκης

Ο Αντώνης Τσαπατάκης αναδείχθηκε χάλκινος Παραολυμπιονίκης εχθές (29/8) στο Τόκιο, στα 100 μ. πρόσθιο SB4 των ανδρών.

Ο Χανιώτης κολυμβητής, παραχώρησε συνέντευξη στην ΕΡΤ και συγκλόνισε, μιλώντας για την τεράστια προσπάθεια που κατέβαλε για να βρίσκεται στην ιαπωνική πρωτεύουσα, ενώ αναφέρθηκε και στην «αναγέννηση», μετά το ατύχημα του.

«Άκουσα πολλές φορές τη λέξη όνειρο, τη λέξη προσπάθεια, επιμονή, καμία στήριξη, κάποια στήριξη. Τι ωραίο να ακούς αυτές τις πρώτες λέξεις μέσα σε κουβέντες. Καταλαβαίνεις ότι υπάρχει ελπίδα. Και όχι ελπίδα με την έννοια της τύχης, αλλά με την έννοια του ‘πράττω’. Και αυτό, όπως έχω πει σε όλες τις δηλώσεις μου μέχρι τώρα, είναι το μήνυμα που θέλω να περάσω μέσα από τη νίκη μου. Και λέω νίκη, γιατί θεωρώ τον εαυτό μου νικητή, μόνο από την προσπάθεια που έκανα να φτάσω ως εδώ».

Ο Κρητικός παραολυμπιονικης ανέλυσε επίσης τη δική του κοσμοθεωρία, μιλώντας στη δημόσια τηλεόραση μετά το χάλκινο μετάλλιο που κατέκτησε στους Παραολυμπιακούς Αγώνες.

Ο Έλληνας πρωταθλητής, ο οποίος διακρίθηκε στο Τόκιο στα 100μ. πρόσθιο, ευχαρίστησε όλους εκείνους που ήταν στο πλευρό του σε αυτή την προσπάθεια.

«Δεν υπάρχουν Ολυμπιακοί και Παραολυμπιακοί αγώνες. Αυτά είναι στο μυαλό, πρέπει να τα ξεπεράσουμε, είμαστε όλοι ίσοι», πρόσθεσε.

Δείτε τα παρακάτω βίντεο με τις συνεντεύξεις που παραχώρησε ο Αντώνης Τσαπατάκης στον ΑΝΤ1

https://www.youtube.com/watch?v=5htF2BiEOUc