Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Συλλαλητήριο κατά της συμφωνίας με ΠΓΔΜ στις Πρέσπες

Λεωφορεία έχουν ναυλωθεί ήδη από την Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας

Δρακόντεια είναι τα μέτρα ασφαλείας στην περιοχή των Πρεσπών, όπου θα διεξαχθεί η τελετή υπογραφής της συμφωνίας μεταξύ Ελλάδας και ΠΓΔΜ, την ίδια ώρα που υπάρχει μεγάλη κινητοποίηση από έλληνες πολίτες που εναντιώνονται σε αυτή.

Μπλόκα της  αστυνομίας υπάρχουν κατά μήκος της διαδρομής, από το ύψος της Φλώρινας μέχρι και το δημαρχείο των Πρεσπών. Αστυνομικοί σταματούν όλα τα αυτοκίνητα ανεξαιρέτως, τα οποία δεν μπορούν να περάσουν αν οι επιβάτες τους δεν διαθέτουν ειδικές ταυτότητες. Για το λόγο αυτό οι διαμαρτυρίες θα διεξαχθούν στο χιονοδρομικό κέντρο Βίγλας – Πισοδερίου, αρκετά χιλιόμετρα μακριά από το σημείο της τελετής.

Μεγάλη είναι η κινητοποίηση της «Επιτροπής για την Ελληνικότητα της Μακεδονίας», ενώ λεωφορεία έχουν ναυλωθεί ήδη από την Θεσσαλονίκη και άλλες περιοχές της βόρειας Ελλάδας.

Η Επιτροπή καλεί τους Έλληνες της βόρειας Ελλάδας να βρεθούν στις Πρέσπες το πρωί της Κυριακής, στις 11:00, για να διαδηλώσουν κατά της υπογραφής συμφωνίας από τους πρωθυπουργούς της Ελλάδας και των Σκοπίων.

in.gr

Σφάλμα | Made in Creta

Σφάλμα

Η ιστοσελίδα αντιμετώπισε ένα αναπάντεχο σφάλμα. Παρακαλώ δοκιμάστε αργότερα.