Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Συνάντηση για τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι»

Στη Λότζια

Συνάντηση με την ταμεία του συλλόγου εργαζομένων στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» Παγώνα Μιχελακάκη, είχε στο γραφείο της στη Λότζια το πρωί της Τετάρτης 11 Μαΐου, η  Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών Μαρία Καναβάκη

Κατά τη συνάντηση συζητήθηκε το θέμα της προκήρυξης για τους εργαζόμενους του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι», τα προσωρινά αποτελέσματα της οποίας έχουν εκδοθεί από τον ΑΣΕΠ και αναμένεται η εξέταση των ενστάσεων . Μετά την ολοκλήρωση της διαδικασίας οι επιτυχόντες θα ενταχθούν διοικητικά στους Δήμους. Στο Δήμο Ηρακλείου ο αριθμός των εργαζόμενων είναι 42 άτομα διαφόρων ειδικοτήτων, εκ των οποίων σε διαδικασία ένστασης βρίσκονται 2 περιπτώσεις.

Η εκπρόσωπος των εργαζομένων ενημέρωσε την κα. Καναβάκη για τον αριθμό των ατόμων του προγράμματος που δεν είναι στους επιτυχόντες του ΑΣΕΠ πανελλαδικά και για τις κινήσεις που έχουν κάνει ήδη οι εργαζόμενοι του προγράμματος από όλη τη χώρα κεντρικά προς τα αρμόδια υπουργεία.

Η κα Καναβάκη αναφέρθηκε στη σπουδαιότητα του συγκεκριμένου προγράμματος και στην συμβολή του προς τις ευάλωτες κυρίως ομάδες πληθυσμού, στο σημαντικό έργο των εργαζομένων καθώς και στη στήριξη που ο Δήμος Ηρακλείου παρέχει διαχρονικά στο πρόγραμμα αλλά και στην αναγνώριση της προσφοράς των υπηρεσιών του προσωπικού του.

Οι δύο πλευρές θα είναι σε επικοινωνία εν αναμονή και των οριστικών αποτελεσμάτων αλλά και στη συνέχεια κατά την υποδοχή των εργαζομένων αυτών στο οργανικό πλέον προσωπικό του Δήμου Ηρακλείου.