Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Συναυλία Thievery Corporation στην Κρήτη

Στο Θέατρο Τεχνόπολις, την Κυριακή 18 Ιουνίου 

Συναυλία Thievery Corporation τεχνόπολις Κρήτη
Οι Thievery Corporation μια από τις πλέον αγαπημένες μπάντες του ελληνικού κοινού, θα εμφανιστούν την Κυριακή 18 Ιουνίου στο Θέατρο Τεχνόπολις για όλη την Κρήτη , σε μία εντυπωσιακή συναυλία του καλοκαιριού !! To γκρούπ φέτος γιορτάζει τα 20 χρόνια μουσικής πορείας του και μας παρουσιάζει για πρώτη φορά ένα μοναδικό μουσικό γεγονός με όλο το 15μελές γκρούπ και τους ερμηνευτές από τα κομμάτια που αγαπήσαμε όλα αυτα τα χρόνια και από το ολόφρεσκο δίσκο "Temple of I and I" που μόλις κυκλοφόρησε . Το αχτύπητο διδυμο Eric Hilton , Rob Garza και οι Τhievery Corporation για 1η φορά όλοι μαζί στο Θέατρο Τεχνόπολις!
Οι Thievery Corporation, είναι ένα από τα δημοφιλέστερα σχήματα της παγκόσμιας downtempo / dub / trip hop / electronica σκηνής. Ξεκίνησαν το 1995, στην Washighton DC, και αμέσως κατάφεραν να δημιουργήσουν έναν δικό τους πολυσυλλεκτικό ήχο, αναμειγνύοντας Jamaican dub reggae, bossanova, Brazilian, acid και nu-jazz, downtempo, electronica και breakbeat ήχους με πανέμορφα γυναικεία φωνητικά και δυναμικές hip hop ρίμες, με βασικό άξονα τον δημιουργικό πυρήνα των Rob Garza και Eric Hilton, των δύο μουσικών / παραγωγών που αποτελούν την καρδιά και την ψυχή των Thievery Corporation όλα αυτά τα χρόνια.
Παράλληλα, επηρέασαν μια ολόκληρη γενιά από παραγωγούς και DJs, οδηγώντας στη δημιουργία ενός νέου είδους ηλεκτρονικής μουσικής. Η chillout lounge τους ακούγεται οπουδήποτε αλλά οι συναυλίες είναι αυτές που τους μετέτρεψαν σε μια μπάντα που κανείς δεν θέλει να χάσει! Χωρίς υπερβολή, θεωρούνται ένα από τα κορυφαία live acts στον πλανήτη, πράγμα που έχουν αποδείξει σε όλες τις προηγούμενες επισκέψεις τους στη χώρα μας.
Ίσως το σπουδαιότερο κατόρθωμά τους είναι το ότι παραμένουν ένα από τα πιο επιτυχημένα ονόματα στο χώρο τους για περισσότερα από 20 χρόνια, παρότι ουδέποτε είχαν τη στήριξη μιας πολυεθνικής εταιρείας, ούτε ενός μηχανισμού προώθησης που θα τους εξασφάλιζε πανάκριβα video clips και εύκολες ραδιοφωνικές επιτυχίες.
 
Παρότι είναι πάρα πολύ αγαπητοί στη χώρα μας, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από την τελευταία φορά που τους απολαύσαμε ζωντανά. Η βραδιά της 18ης Ιουνίου θα τους ξαναφέρει κοντά μας, με νέο υλικό στις αποσκευές τους αλλά και με όλα εκείνα τα τραγούδια που τους έκαναν ένα από τα δημοφιλέστερα ονόματα της σύγχρονης μουσικής σκηνής, έχοντας φίλους από διάφορους πολιτισμούς, κουλτούρες, ήχους, ηλικίες που συγκροτούν το πολύχρωμο καλειδοσκόπιο του κόσμου των Thievery Corporation.
 
Τους Thievery Corporation, έχουν περάσει αρκετά χρόνια από τότε που τους είδαμε για τελευταία φορά στην Ελλάδα. Στην συναυλία στην Κρήτη θα απολαύσουμε για πρώτη φορά ζωντανά, υλικό από το πιο πρόσφατο album τους, “Temple of I & I” (2016), τη βραδιά της 18ης Ιουνίου στο Θέατρο Τεχνόπολις, όπου θα εμφανιστεί ένα από τα πιο αγαπημένα συγκροτήματα του ελληνικού κοινού τα τελευταία 20 χρόνια!