Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Τα αξεσουάρ μαλλιών που πρέπει να φορέσεις

Τα αξεσουάρ μαλιών απογειώνουν το look

μαλλιά αξεσουάρ της μόδας αλογοουρά πιάστρα

Όλες μας γνωρίζουμε ότι τα αξεσουάρ μαλλιών τελειοποιούν και απογειώνουν το look μας. Πολλές δεν τα φορούν είτε γιατί διστάζουν, μη γνωρίζοντας πώς να χρησιμοποιήσουν σωστά ένα αξεσουάρ για τα μαλλιά, είτε επειδή πιστεύουν ότι τα αξεσουάρ αυτά καμιά φορά “βαραίνουν” πολύ το υπόλοιπο σύνολο και το κάνουν να φαίνεται υπερβολικό.

Φέτος, όμως, είδαμε στις εβδομάδες μόδας πολλά όμορφα αξεσουάρ μαλλιών και δε γίνατε να μη σε παροτρύνουμε να τα δοκιμάσεις. Ρίξε μια ματιά και δοκίμασε αυτό που σου αρέσει και πιστεύεις πως ταιριάζει στο στυλ και τον χαρακτήρα σου:

μαλλιά αξεσουάρ της μόδας αλογοουρά πιάστρα

Άσε στο σάκο του γυμναστηρίου την αθλητική κορδέλα και δοκίμασε κάτι πιο κομψό. Αυτό που θέλω να πω είναι ότι φέτος μπορείς να επιλέξεις και κάτι πιο “επίσημο” για να ολοκληρώσεις το outfit σου, όπως για παράδειγμα μια κορδέλα φτιαγμένη από πέρλες ή πολύτιμους λίθους. Εδώ θέλει αρκετή προσοχή, γι’ αυτό επίλεξε να φορέσεις κάτι πιο “ήρεμο” και ανέμελο. Και μην κάνεις στα μαλλιά σου χτενίσματα που δείχνουν τέλεια ή κάτι περίτεχνο. Όσο πιο απλό, τόσο πιο κομψό.

μαλλιά αξεσουάρ της μόδας αλογοουρά πιάστρα

Είναι κάτι που δε βλέπουμε συχνά, αυτό όμως δεν πρέπει να μας εμποδίσει να το δοκιμάσουμε. Πάρε ένα ύφασμα με σχέδια ή κάτι με ανάγλυφο φινίρισμα έτσι ώστε να κάνει αντίθεση με τα μαλλιά σου. Επίσης, τα μαλλιά σου θα πρέπει να έχουν και αυτά κάποια υφή, γι’ αυτό δοκίμασε να τους βάλεις λίγο τζελ μαλλιών για να φαίνονται πιο υγρά. Μη βασιστείς, όμως, μόνο στο ύφασμα με το οποίο θα τυλίξεις τα μαλλιά σου. Καλό είναι να τοποθετήσεις και μερικά τσιμπιδάκια για πιο σίγουρο αποτέλεσμα.

μαλλιά αξεσουάρ της μόδας αλογοουρά πιάστρα

Καρφίτσες, ναι καλά διάβασες. Είναι το νέο trend της σεζόν. Πάρε οτιδήποτε μοιάζει επεξεργασμένο και πολύτιμο, σαν ένα θησαυρό, και τοποθέτησέ το στα μαλλιά σου, χωρίς υπερβολικά χτενίσματα. Βεβαιώσου ότι δε θα πέσει, βάζοντας μερικά διακριτικά τσιμπιδάκια.

μαλλιά αξεσουάρ της μόδας αλογοουρά πιάστρα

Εδώ μιλάμε για minimal κλιπ μαλλιών που έχουν γεωμετρικές γραμμές και παραπέμπουν σε άλλες δεκαετίες. Είναι κάτι σαν “δεσμά” των μαλλιών. Να ξέρεις, όμως, ότι αυτά τα κλιπ είναι καλύτερο να μην τα φοράς την ημέρα που λούζεσαι γιατί το αξεσουάρ θα γέρνει προς τα δεξιά. Αν τα μαλλιά σου δεν έχουμε ωραία υφή, δοκίμασε λίγο dry sampoo, το οποίο χαρίζει και όγκο.

msn.com