Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Τα κλωσόπουλα έχουν… πέραση στα χωριά

Η πώληση των πουλιών είναι αυξημένη τα τελευταία χρόνια, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν λόγω των δυσκολιών να περιορίσουν τα έξοδα.

κλωσόπουλα κιοσές πώληση τιμές

Μεγαλώνοντας τα πουλιά θα δώσουν μέρος της τροφής της οικογένειας…

Από το Βαρύπετρο Χανίων ξεκινά καθημερινά ο Παύλος Κιοσές και με το αυτοκίνητό του, διαθέτει σε κατοίκους χωριών των Χανίων και του Ρεθύμνου κλωσόπουλα που εκτρέφουν στα σπίτια τους και συνέχεια μεγαλώνοντας παίρνουν τα αυγά και το κρέας τους.
κλωσόπουλα κιοσές πώληση τιμές
Η πώληση των πουλιών είναι αυξημένη τα τελευταία χρόνια, παρατηρεί ο κ. Κιοσές, καθώς οι άνθρωποι προσπαθούν λόγω των δυσκολιών να περιορίσουν τα έξοδα και με δικά τους μέσα, όταν διαθέτουν χώρο, να εξασφαλίσουν μέρος του οικογενειακού τους προϋπολογισμού… Η πώληση κάθε πουλιού ανέρχονταν στο ένα ευρώ, όταν άλλοι συνάδελφοί του τα πωλούν στη διπλάσια τιμή.

Για τις ανάγκες των οικογενειών τους  ψώνισαν η κυρία Μαρία Κλειδή και η κυρία Τερψιχόρη Παπαδογιάννη στα Αγκουσελιανά Αγίου Βασιλείου και η δεύτερη αγόρασε και τα περισσότερα γιατί έχει και μεγαλύτερες ανάγκες ως πολύτεκνη. Είναι μητέρα τεσσάρων παιδιών, δώδεκα εγγονιών και ενός δισέγγονου. Φτάνουν πενήντα κλωσόπουλα που αγόρασε  για πάνω από   είκοσι πέντε στόματα;  

κλωσόπουλα κιοσές πώληση τιμές