Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Τα παιδιά έπαιξαν Τ-Ball

Το πρώτο  Σχολικό πρωτάθλημα "Τ-ΒALL32 CG" έγινε πραγματικότητα στο 32ο Δημ. Σχ. Ηρακλείου  

t-ball Χρήστος Γκιουζέλης ομαδικό άθλημα σχολικο πρωταθλημα Ηράκλειο

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το πρώτο σχολικό πρωτάθλημα T-Ball στο οποίο συμμετείχαν περισσότερα από δέκα σχολεία.

Ο διευθυντής του 32ου σχολείου κ. Γιώργος Καρπετάκης χαιρέτησε την πρώτη διοργάνωση σχολικών αγώνων T– ballστον προαύλειο χώρο της σχολικής μονάδας. «Οι συμμετοχές αρκετών σχολείων μας κάνουν αισιόδοξους ότι το νέο ευρηματικό παιχνίδι θ'απλώσει τα φτερά του και θα το αγκαλιάσουν χιλιάδες μαθητές.

Η διοργάνωση στέφθηκε από επιτυχία και η χαρά της συμμετοχής των μαθητών ικανοποίησε όλους εμάς.

Εύχομαι στον καθηγητή Φυσικής Αγωγής του σχολείου μας κ. Χρήστο Γκιουζέλη εμπνευστή του T– ball κάθε επιτυχία» .

Από την πλευρά του ο κ. Γκιουζέλης που είδε ένα όνειρό του να γίνεται πραγματικότητα ευχαρίστησε όλους όσοι στηρίζουν αυτή την προσπάθεια.

t-ball Χρήστος Γκιουζέλης ομαδικό άθλημα σχολικο πρωταθλημα Ηράκλειο«Πάνω απ’  όλα όμως θέλω να ευχαριστήσω τον Δ/ντή  κ. Καρπετάκη Γεώργιο  και τα παιδιά που μόνα τους κατάφεραν και έβγαλαν εις πέρας τη διοργάνωση είτε ως  διαιτητές είτε ως κριτές και πάνω απο όλα ως παίκτες.

Κατά τη δικιά μου άποψη ως δημιουργός των Greek "Table – ball " Games νικητές ήταν οι συμμετέχοντες δηλαδή όλοι εμείς που ήμασταν εκεί. Τα Σχολεία που συμμετείχαν ήταν τα: 1ο, 2ο, 3ο Δημ. Αλικαρνασού και από το ΗΡΑΚΛΕΙΟ  τα: 4ο ,9ο ,10ο ,12ο, 13ο, 14ο, 19ο, 33ο, 41ο, 46ο, 50ο.

Δημιουργήθηκαν 24 ομάδες οι οποίες έπαιξαν από 3 παιχνίδια  η κάθε μια σε γκρουπ των 4 ομάδων. Οι ομάδες του 32ο Δ.Σ  συμμετείχαν εκ των υστέρων άνευ συναγωνισμού. Έπαιξαν και οι Γυμναστές με διαιτητές τους μαθητές τους»