Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Το «Βοήθεια στο Σπίτι», η παροχή οχήματος και το ευχαριστήριο

Βοήθεια στο Σπίτι: Ευχαριστήριο δημάρχου Αγ. Βασιλείου για παροχή οχήματος

εικόνα αρχείου

Ένα ακόμα αίτημα για δωρεάν παραχώρηση οχήματος στο πρόγραμμα «Βοήθεια στο Σπίτι» δέχτηκε ο Δήμος Αγίου Βασιλείου από εταιρεία προκειμένου να ενισχυθούν οι κοινωνικές δράσεις του, την περίοδο της υγειονομικής κρίσης.

Ο Δήμαρχος Γιάννης Ταταράκης ευχαρίστησε την ΚΕΔΕ και προσωπικά τον Πρόεδρο της Δημήτρη Παπαστεργίου για την Συμμαχία ευθύνης κι αλληλεγγύης που έχει δημιουργήσει η ΚΕΔΕ με διάφορες εταιρείες που στηρίζουν το κοινωνικό έργο των Δήμων και βέβαια την εταιρεία LION RENTAL A.E. «SIXT» για την προσφορά του οχήματος.

Ωστόσο ο Δήμαρχος ενημέρωσε τον κ Παπαστεργίου ότι έπειτα και από την προσφορά της ΤΟΥΟΤΑ και την παραλαβή του οχήματος, οι ανάγκες του προγράμματος «Βοήθεια στο Σπίτι» σε οχήματα έχουν καλυφθεί (διαθέτει 3) και ζήτησε  να διατεθεί σε άλλο Δήμο που το έχει ανάγκη έτσι ώστε να βοηθηθούν όσο το δυνατόν περισσότεροι συνάνθρωποι μας αυτή την δύσκολο περίοδο που διανύουμε.

Ο κ.Ταταράκης συμπλήρωσε ότι η αλληλεγγύη των πολιτών, οι δράσεις της Τοπικής Αυτοδιοίκησης σε συνεργασία πάντα και με την στήριξη της Πολιτείας αλλά και η ανταπόκριση των επιχειρήσεων είναι η απάντηση σε μια πρωτόγνωρη κατάσταση που απειλεί την κοινωνική συνοχή.