Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Το πτυχίο, η διάψευση και η απάντηση

Χαμός με το πτυχίο του Βελόπουλου- Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ουδέποτε ήταν φοιτητής μας- Τι απαντά ο ίδιος

 Προβλήματα με το βιογραφικό του φέρεται να έχει ο βουλευτής και πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, καθώς με ανακοίνωσή του, το Πανεπιστήμιο της Κύπρου διαψεύδει ότι ο Κυριάκος Βελόπουλος έχει πτυχίο από το συγκεκριμένο Πανεπιστήμιο!

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου: "Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου".

Στην επισημη ιστοσελίδα του Κυριάκου Βελόπουλου, διαβάζοντας το βιογραφικό του υπάρχει η παρακάτω αναφορά: "Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.".

Η απάντηση Βελόπουλου

"Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους "χοίρους της παραδημοσιογραφιας" !Να σας πάω σε δικη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους "δήθεν" δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!", απάντησε μέσω twitter o πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης. Μάλιστα ανέβασε και φωτογραφία του πτυχίου. Στη φωτογραφία πάντως φαίνεται μεταπτυχιακός και οχι πτυχιακός τίτλος απο το "Άνοικτο Πανεπιστήμιο Κύπρου" και όχι από το Πανεπιστημίο Κύπρου όπως αναφέρει το βιογραφικό του.

Πηγή: thetoc.gr, Με πληροφορίες από ΚΥΠΕ