Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

"Το ταξίδι της παπλωματούς" από την ομάδα "Κουκλο-βατώ"

Κουκλοθέατρο στις Αρχάνες

"το ταξίδι της παπλωματούς" κουκλοθέατρο κουκλο-βατώ

Η παράσταση-κουκλοθέατρο: "Το ταξίδι της παπλωματούς", βασισμένη στο ομώνυμο βιβλίο του Jeff Brumbeau, ανεβαίνει το Σάββατο 1 Δεκεμβρίου στις 6:00 το απόγευμα στην Αίθουσα του ΚΑΠΗ Αρχανών.

Την εκδήλωση παρουσιάζουν ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 2ου Νηπιαγωγείου Αρχανών και η ομάδα κουκλοθεάτρου "Κουκλο-Βατώ". Πρόκειται για μία τρυφερή ιστορία που μιλά για την αξία της γενναιοδωρίας και την ομορφιά της προσφοράς - ένα γενναίο κορίτσι αφήνει τον τόπο της και ταξιδεύει σε άλλους τόπους, για να ανακαλύψει πού βρίσκεται η αληθινή ευτυχία. Μα καθώς αφήνει τον τόπο της, έκπληκτη διαπιστώνει πως υπάρχουν άνθρωποι που παρόλο που είναι φτωχοί και ταλαιπωρημένοι δείχνουν πρόθυμοι να μοιραστούν μαζί της το υστέρημά τους για να την βοηθήσουν.

Στην αρχή νομίζει πως η ίδια δεν μπορεί τίποτε να κάνει για να τους βοηθήσει, μα γρήγορα θα καταλάβει πως κάτι έχει κι αυτή να τους προσφέρει. Καθώς ανακαλύπτει το βαθύτερο νόημα της καλοσύνης και της αγάπης, το κορίτσι ανακαλύπτει και τη δικιά του ευτυχία, και κυρίως τη γαλήνη, που ποτέ ως τότε δεν είχε γνωρίσει.

Είσοδος 5 ευρώ μόνο για τα παιδιά. Οι συνοδοί δωρεάν.