Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Το χειρουργείο, τα περαστικά και τα ...καρφιά

Σε χειρουργική επέμβαση υποβλήθηκε ο Άδωνις Γεωργιάδης με τον Παύλο Πολάκη να του εύχεται «περαστικά και γρήγορα όρθιος»

Περαστικά ευχήθηκε ο πρώην αναπληρωτής υπουργός Υγείας, Παύλος Πολάκης, στον υπουργό Ανάπτυξης, Άδωνι Γεωργιάδη, μέσω Facebook.

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ έστειλε μήνυμα «γρήγορα όρθιος» ενώ συμπλήρωσε πως: «εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας». Στη συνέχεια της ανάρτησης βέβαια δεν έλειψαν και τα «καρφιά» εναντίον του υπουργού Ανάπτυξης.

Αναλυτικά, ο Παύλος Πολάκης έγραψε:

«ΑΔΩΝΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ:

1) Περαστικά και γρήγορα όρθιος. Εμείς τους αντιπάλους μας θέλουμε να τους νικήσουμε όταν είναι υγιείς και όχι με προβλήματα ασθένειας!

2) ΔΕΝ θα ασχοληθώ καθόλου με τις ενδείξεις και το επείγον του χειρουργείου ,γιατί έχω εμπιστοσύνη στην ηθική και την επιστημοσύνη του συμφοιτητή μου γιατρού που σε χειρούργησε .(ο οποίος ανήκει σε μια «Δεξιά» που μπορώ και να συζητήσω και να διαφωνήσω η συμφωνήσω με ειλικρινείς και αξιοπρεπείς όρους)

3) Δεν ελπίζω εσύ προσωπικά να καταλάβεις τι έκανες το 2013-14 που έκλεινες νοσοκομεία και απέλυες 2.500 γιατρούς ,φωνάζοντας πως το κάνεις εσύ και όχι η τρόικα ,ΟΜΩΣ Η ΠΡΟΣΦΥΓΗ ΣΟΥ ΣΤΗ ΔΗΜΟΣΙΑ ΥΓΕΙΑ ΤΗΝ ΩΡΑ ΤΗΣ ΑΝΑΓΚΗΣ ,ίσως λέω ίσως, θα κάνει άλλους στην παράταξη σου να καταλάβουν την ΑΞΙΑ ΤΗΣ .

ΣΙΓΟΥΡΑ όμως ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ ο κόσμος ,τι είχατε κάνει και τι θέλετε να ξανακάνετε όταν τελειώσει η πανδημία».

Πηγή: reader.gr