Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Το όραμα του Βασίλη Σκουντή για το Ρέθυμνο

Παρουσιάστηκε στην κεντρική πολιτική του εκδήλωση

Σύσσωμος ο αθλητικός κόσμος του Ρεθύμνου, αθλητές, προπονητές και παράγοντες, εκπρόσωποι της Τοπικής Αυτοδιοίκησης και φίλοι τίμησαν χθες Τετάρτη, 17 Μαΐου, με την παρουσία τους την κεντρική πολιτική εκδήλωση του υποψήφιου Βουλευτή του Νομού Ρεθύμνης με το ΠΑΣΟΚ-Κίνημα Αλλαγής , Βασίλη Σκουντή.

Στο Living Room, στην παραλία Ρεθύμνου,  ο Βασίλης Σκουντής υποδέχτηκε τους συμπολίτες που κατέκλυσαν την αίθουσα και τον πεζόδρομο , λίγες ώρες πριν από την κρίσιμη εκλογική αναμέτρηση της 21ης Μαΐου.
Στο πλάι του βρέθηκαν δυο θρύλοι του ελληνικού αθλητισμού:  ο Παναγιώτης Φασούλας, ο οποίος έχει διατελέσει βουλευτής του ΠΑΣΟΚ  και Δήμαρχος Πειραιά και συνδέεται με πολύχρονή φιλία με το Βασίλη Σκουντή και ο συντοπίτης μας, Δημήτρης Κοκολάκης.

Η «Αράχνη« του ευρωπαϊκού μπάσκετ εστίασε στη θέση που πρέπει να έχει η ανάπτυξη του υγιούς αθλητισμού και των υποδομών στην ατζέντα των εκάστοτε κυβερνήσεων και των πολιτικών κομμάτων.

Την εκδήλωση προλόγισε  η αντιδήμαρχος Πολιτισμού, Επιχειρηματικότητας και Εθελοντισμού του Δήμου Ρεθύμνης, Πέπη Μπιρλιράκη, τονίζοντας ότι «ο Βασίλης Σκουντής είναι πάντοτε παρών και προσφέρει από όλα τα μετερίζια  στην πατρίδα του» και ανέλυσε τους λόγους που πρέπει να είναι η επιλογή των ψηφοφόρων στις επικείμενες εκλογές.

Χαιρετισμό απηύθυναν επίσης η Αντιπεριφερειάρχης Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Γιώργος Μαρινάκης και ο Εντεταλμένος Σύμβουλος Αθλητισμού Δημήτρης Λαχνιδάκης οι οποίοι συν τοις άλλοις αναφέρθηκαν σε θέματα που σχετίζονται με τις αθλητικές δράσεις στο Ρέθυμνο.  

Συγκινημένος από την ανταπόκριση του κόσμου, ο Βασίλης Σκουντής στην ομιλία του αναφέρθηκε στους λόγους που τον οδήγησαν στην απόφαση να διεκδικήσει τη βουλευτική έδρα, στο αθλητικό πρόγραμμα του ΠΑΣΟΚ, στα οράματα και στις προτάσεις του για τον ρεθεμνιώτικο αθλητισμό και τη νέα γενιά με το σύνθημα «Τρίποντο για το Ρέθυμνο».

Η εκδήλωση ξεπέρασε τα όρια μια πολιτικής συγκέντρωσης και εξελίχθηκε σε μια ουσιαστική και εποικοδομητική συζήτηση για το παρόν και μέλλον του αθλητισμού στο Νομό Ρεθύμνου. Η ανάγκη να τεθεί ο αθλητισμός, η νεολαία και ο εθελοντισμός στο επίκεντρο της κοινωνίας αποτέλεσε τον κοινό τόπο σύγκλισης των απόψεων όσων πήραν το λόγο.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους, μεταξύ άλλων ο πρώην Υπουργός και Βουλευτής, Μανώλης Οθωνας, η Αντιπεριφερειάρχης Ρεθύμνης Μαίρη Λιονή, ο Δήμαρχος Ρεθύμνου Γιώργος Μαρινάκης, οι πρώην Νομάρχες Ρεθύμνης Μανώλης Λίτινας και Γιώργος Παπαδάκης, οι Αντιδήμαρχοι Πέπη Μπιρλιράκη, Άγγελος Μαλάς, Γιώργος Σκορδίλης, δημοτικοί σύμβουλοι, διοικητικοί παράγοντες αθλητικών συλλόγων, ομοσπονδιών και φορέων, προπονητές, αθλητές κοκ.