Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Το CNN εξυμνεί τις παραλίες της Κρήτης

Μπάλος και Φαλασαρνα στις 100 καλύτερες του κόσμου

φαλάσαρνα μπάλος παραλίες cnn

Απαράμιλλη ομορφιά στον Μπάλο

Αν ερωτηθούν δέκα άνθρωποι, μπορεί να δώσουν ισάριθμες διαφορετικές απαντήσεις. Αν και υπάρχουν κάποια κοινά στάνταρντς, η παραλία που θα μαγέψει τον καθένα κρίνεται κατά κύριο λόγο με υποκειμενικά κριτήρια. Στο CNN το γνωρίζουν και το επισημαίνουν, αλλά όπως παραδέχονται σε σχετικό δημοσίευμα, δεν μπορούσαν να αντισταθούν στον πειρασμό να φτιάξουν μία λίστα με τις 100 καλύτερες παραλίες στον κόσμο.

Αναγνωρίζοντας πως ίσως δεν θα συμφωνήσουν όλοι με το αποτέλεσμα, το CNN παρουσίασε τη λίστα στην οποία έχουν συμπεριληφθεί τέσσερις ελληνικές παραλίες, με τη Λευκάδα, τη Ζάκυνθο και την Κρήτη να εξυμνούνται.

φαλάσαρνα μπάλος παραλίες cnnΨηλότερα από όλους τους «εκπροσώπους» της Ελλάδας στον άτυπο διαγωνισμό είναι οι Εγκρεμνοί στη Λευκάδα, που είναι στη θέση 24 για τα «γαλάζια νερά της, τα εκπληκτικά ηλιοβασιλέματα και το γεγονός ότι υπάρχει αρκετός χώρος για όλους», όπως επισημαίνεται.

Το Ναυάγιο στη Ζάκυνθο, όπου βρίσκεται το κουφάρι του τσιγαράδικου που ναυάγησε το 1983 βρίσκεται στην 32η θέση, ενώ ο Μπάλος στα Χανιά είναι στην 35η καθώς, όπως περιγράφεται, είναι «μία λιμνοθάλασσα όπου τα χρώματα στροβιλίζονται, από παστέλ ροζ σε μπλε και τιρκουάζ». Ισως λίγο αδικημένα να είναι τα Φαλάσαρνα, επίσης στα Χανιά, που βρίσκονται στην 100η θέση η οποία απλά εξυμνείται για τον άπλετο χώρο που διαθέτει.

Η κορυφαία παραλία στον κόσμο, για το CNN, βρίσκεται στο νησάκι Λα Ντιγκ στις Σεϋχέλλες, αλλά όποιος έχει διαφορετική άποψη μπορεί να πάρει μέρος στην ψηφοφορία που διεξάγει το αμερικανικό δίκτυο στο Facebook.