Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Φασουλόριζο

Συνταγή της Κατίνας Βουρβαχάκη από το Αμπελάκι

φασουλόριζο συνταγή βουρβαχάκη αμπελάκι

Υλικά

-Τριακόσια γραμμάρια φασόλες

-Ένα ή δυο καρότα, ένα κρεμμύδι και μια ντομάτα

-Μια φλυτζάνα λάδι και αλάτι

-Εκατό γραμμάρια ρύζι νυχάκι

Εκτέλεση

Βράζουμε τις φασόλες στην κατσαρόλα, τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι, ρίχνουμε το νερό, βάζουμε το καρότο και προσθέτουμε τις φασόλες, τη ντομάτα και το αλάτι. Τα αφήνουμε στη φωτιά για σαράντα λεπτά να ψηθούν και έτοιμα μετά τα σερβίρουμε.

Είναι μια παραδοσιακή συνταγή που την πήραμε από τις μάνες και γιαγιάδες μας.