Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Χρυσή Διάκριση για το Νοσοκομείο Ρεθύμνου

Αφορά τη «Βελτίωση της Παραγωγικότητας και Αποδοτικότητας του Νοσοκομείου ως αποτέλεσμα της Χρηστής Διαχείρισης»

Το Γενικό Νοσοκομείο Ρεθύμνου συμμετείχε για πρώτη φορά φέτος στη διοργάνωση των Health Business Awards 2018 η οποία πραγματοποιήθηκε τη Τρίτη 11.9.2018  και έλαβε στη κατηγορία «Ανάπτυξη Νοσοκομείων – Εξαιρετική Επιχειρηματική Επίδοση» το χρυσό βραβείο (Gold).

Τα βραβεία που διοργάνωσε για τρίτη συνεχή χρονιά το Health Daily και η Boussias Communications έχουν στόχο να αναδείξουν  και να επιβραβεύσουν  οργανισμούς, φορείς και επιχειρήσεις του κλάδου της υγείας που κατά τη διάρκεια του προηγούμενου έτους έχουν αποδείξει έμπρακτα την προσφορά τους στους ασθενείς και στο κοινωνικό σύνολο.

Η χρυσή διάκριση του Νοσοκομείου Ρεθύμνου αφορά στην «Βελτίωση της Παραγωγικότητας και Αποδοτικότητας του Νοσοκομείου ως αποτέλεσμα της Χρηστής Διαχείρισης» και είναι μια αναγνώριση της ομαδικής δουλειάς που επιτελείται από τους εργαζόμενους του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.  Ειδικότερα, η εν λόγω βράβευση αφορούσε στον σχεδιασμό και στην υλοποίηση ανάπτυξης ιατρικών υπηρεσιών μέσω της ανάπτυξης νέων κλινικών και δομών, στην βελτίωση κάλυψης υγειονομικών αναγκών των πολιτών, στην αύξηση της παραγωγικότητας και της αποδοτικότητας του Οργανισμού, στην ενίσχυση της απασχόλησης και γενικότερα στη θετική πορεία υλοποίησης στρατηγικού σχεδιασμού του Νοσοκομείου. Η υποψηφιότητα του Νοσοκομείου αξιολογήθηκε θετικά και απέσπασε την υψηλότερη βαθμολογία στην εν λόγω κατηγορία από ανεξάρτητη 25μελή κριτική επιτροπή στην οποία συμμετέχουν αναγνωρισμένοι στην Ελλάδα και στο Εξωτερικό επιστήμονες, ακαδημαϊκοί και επαγγελματίες του κλάδου της υγείας.

Η Διοίκηση του Νοσοκομείου και τα μέλη του Δ.Σ. επιθυμούν να εκφράσουν την ικανοποίηση τους για όλους τους εργαζόμενους στην Ιατρική, Νοσηλευτική, Διοικητική και Τεχνική Υπηρεσία του Νοσοκομείου οι οποίοι κατάφεραν ύστερα από συλλογική προσπάθεια, εργατικότητα και αφοσίωση στο έργο τους να συμβάλουν στη βελτίωση των παρεχόμενων ιατρικών υπηρεσιών του Νοσοκομείου Ρεθύμνου.

Τέλος, εξαιρετικά σημαντική ήταν, η συμβολή και υποστήριξη της Διοίκησης της 7ης Υγειονομικής Περιφέρειας Κρήτης στην υλοποίηση των παραπάνω στόχων καθώς επίσης και της πολιτικής ηγεσίας του Υπουργείου Υγείας η οποία συνέβαλε καθοριστικά τόσο στο σχεδιασμό όσο και στην υλοποίηση των αποφάσεων της Διοίκησης του Νοσοκομείου.