Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

“Τι μπορώ να φτιάξω με άδεια μπουκάλια κρασιού;”

Επιλογές για να διαλέξετε εκείνη ή εκείνες που σας ικανοποιούν περισσότερο

διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης

Διακοσμητικό για κάθε χώρο του σπιτιού Αν αγαπάτε τη θαλασσινή διακόσμηση δεν έχετε παρά να δοκιμάσετε να κάνετε το πανεύκολο αυτό diy. Το μόνο που θα χρειαστείτε είναι μπουκάλια κρασιού και σπάγγο. Δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε εσείς ένα τόσο πολύπλοκο σχέδια σαν αυτό της φωτογραφίας. Μπορείτε απλά να γυρίζετε σε διάφορα σημεία του μπουκαλιού τον σπάγγο γύρω από το μπουκάλι και να τον κολλάτε με λίγη κόλλα. Το αποτέλεσμα θα είναι εξίσου όμορφο. 

διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
Διακοσμητικά για το τραπέζι Πάρτε μπογιά σε σπρέι στο χρώμα της επιλογής σας (το μαύρο ματ είναι μια υπέροχη επιλογή) και βάψτε τα μπουκάλια σας. Έπειτα με λίγο σπάγκο ή και λίγο ύφασμα μπορείτε να δημιουργήσετε σε κάθε μπουκάλι. Διακοσμήστε τα μπουκάλια σας με όμορφα λουλούδια. 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
 
Βάλτε τους φωτάκια Μιας και τα Χριστούγεννα δεν είναι πολύ μακριά μπορείτε να δοκιμάσετε και αυτό το diy το οποίο, βέβαια, μπορείτε να έχετε στο σπίτι σας ολο το χρόνο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε φωτάκια που δουλεύουν με μπαταρία και να τα βάλετε μέσα στα μπουκάλια σας. Με αυτά μπορείτε να διακοσμήσετε μια άδεια γωνιά στο σαλόνι σας. 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
 
Δοχείο υγρού σαπουνιού Μια πολύ απλή ιδέα που μπορείτε να υλοποιήσετε άμεσα είναι αυτή της παρακάτω φωτογραφίας. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πάρετε ένα ειδικό πώμα σαν αυτά που έχουν τα μπουκάλια λαδιού και ξιδιού (θα βρείτε σε πολυκαταστήματα με είδη σπιτιού και κουζίνας) και να το εφαρμόσετε στο άνοιγμα του μπουκαλιού σας. Γεμίστε το μπουκάλι με το υγρό σαπούνι σας και το δοχείο υγρού σαπουνιού είναι πανέτοιμο. 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
 
Κηροπήγιο Τι κι αν δεν έχετε κηροπήγια. Μπορείτε να φτιάξετε τα δικά σας γρήγορα και οικονομικά. Επιλέξτε πώς θέλετε να διακοσμήσετε το εξωτερικό των μπουκαλιών σας γιατί αυτό είναι το μοναδικό πράγμα που έχετε να κάνετε. Έπειτα βάλτε στο άνοιγμα του κάθε μπουκαλιού από ένα κερί και τα κηροπήγιά σας είναι έτοιμα για χρήση. 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
 
Γράψτε κάτι Μια επίσης πολύ ωραία ιδέα είναι αυτή της παρακάτω φωτογραφίας. Πάρτε τέσσερα μπουκάλια κρασιού, τυλίξτε τα όλα με σπάγγο τον οποίο θα κολλήσετε πάνω τους με κόλλα και έπειτα με λευκή μπογιά σε σπρέι βάψτε τα δύο από αυτά. Με σπάγγο επίσης ή και κομμάτια υφάσματος γράψτε πάνω τους τη λέξη HOME! 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης
 
Για τα Χριστούγεννα που πλησιάζουν Μια απλή Χριστουγεννιάτικη ιδέα διακόσμησης είναι και αυτή. Πάρτε 4 μπουκάλια (καλό είναι να μην γράψετε τη λέξη Χριστούγεννα στα ελληνικά γιατί θα χρειαστείτε 12 μπουκάλια) και βάψτε τα λευκά με λευκή μπογιά σε σπρέι. Έπειτα με έναν κόκκινο μαρκαδόρο ή και κόκκινη νερομπογιά γράψτε πάνω σε κάθε μπουκάλι από ένα γράμμα σχηματίζοντας τη λέξη NOEL που θα πει «Χριστούγεννα» στα Γαλλικά. Με τέσσερις κόκκινες κορδέλες διακοσμήστε το πάνω μέρος των μπουκαλιών. 
 
διακοσμητικό άδεια μπουκάλια σπίτι σούλης