Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

"Frida Κι Άλλο" από τους Fly Theatre

Η συναρπαστική ζωή της Frida Kahlo επί σκηνής, µόνο για 4 παραστάσεις, από τις 22 έως και τις 24 Φεβρουαρίου 2019 στο Cine Studio!

Frida Kahlo “Frida Κι Άλλο” Cine Studio Fly Theatre

Μετά από µια πολύ επιτυχηµένη σεζόν στην Αθήνα (Θέατρο 104), sold out παραστάσεις στη Θεσσαλονίκη (Θέατρο Τ και Μονή Λαζαριστών), µια εκτεταµένη περιοδεία ανά την Ελλάδα µέσα στο 2018, τη σκηνοθεσία της παράστασης “La Strada” που παίζεται τώρα στην Πειραµατική Σκηνή του Εθνικού Θεάτρου και λίγο πριν ετοιµάσουν βαλίτσες για το ταξίδι τους στο Παρίσι τον Απρίλιο (στο φηµισµένο Théâtre Marigny στα Ηλύσια Πεδία), οι ταλαντούχοι Fly Theatre έρχονται για πρώτη φορά στο Ηράκλειο στο Cine Studio µε την παράσταση “Frida Κι Άλλο”, έχοντας στις αποσκευές τους µια συναρπαστική ιστορία βασισµένη στη ζωή και το έργο της Μεξικανής ζωγράφου Frida Kahlo. 

Η πολυµεσική παράσταση “Frida Κι Άλλο”, σε κείµενο Κατερίνας Δαµβόγλου, αξιοποιεί τις αρχές των Fly Theatre – προσήλωση στον χώρο, τον ρυθµό, το σώµα και το θεατρικό παιχνίδι – για να ζωντανέψει µοναδικά και πρωτότυπα τη ζωή της Frida Kahlo. Η παράσταση πραγµατεύεται την ιστορία της ζωγράφου, τους φυσικούς περιορισµούς και τον πόνο που την ώθησαν να δηµιουργήσει ένα σύµπαν που κυριαρχείται από κίνηση και πάθος.

Η Κατερίνα Δαµβόγλου ενσαρκώνει τη Μεξικανή ζωγράφο παρουσιάζοντας επί σκηνής τα βιώµατα, αλλά και µια πληθώρα συναισθηµάτων της εκρηκτικής και ασυµβίβαστης Frida. Ο Robin Beer δηµιουργεί ζωντανά ήχο και εικόνες µέσα από προβολή live video χτίζοντας τον κόσµο γύρω της. Με τις διαρκείς προβολές και το ζωντανό χειροποίητο video, οι Fly Theatre «ζωγραφίζουν» στη σκηνή την προσωπικότητα της Frida Kahlo µέσα από εµβληµατικές εικόνες και τους πίνακές της.

Frida Kahlo “Frida Κι Άλλο” Cine Studio Fly Theatre

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ
Κείµενο - Επεξεργασία: Κατερίνα Δαµβόγλου
Σκηνοθεσία: Fly Theatre 
Δραµατουργία: Μιράντα Βατικιώτη
Σκηνογραφία - Ενδυµατολογία: Ερµίνα Αποστολάκη
Φως – Ήχος - Βίντεο: Robin Beer
Παραγωγή: Α.Μ.Κ.Ε. «Βασίλης Δαµβόγλου»  Διεύθυνση παραγωγής: Αναστασία Ταµουρίδου - ARTos & Θέαµα

Παίζουν: Κατερίνα Δαµβόγλου - Robin Beer
                                                                    
Παραστάσεις: Παρασκευή 22, Σάββατο 23 Φεβρουαρίου στις 21:15 και Κυριακή 24 Φεβρουαρίου στις 18:30 και στις 21:15

Διάρκεια παράστασης: 85 λεπτά

Τιµές εισιτηρίων: Προπώληση:12€ κανονικό - 10€ φοιτητών, ανέργων, Α.Μ.Ε.Α. | Ταµείο:14€

Σημεία Προπώλησης εισιτηρίων: Τεχνόπολις,, Βιβλιοπωλείο Ελευθερουδάκης, VIVA.GR, 11876
Πληροφορίες: 2810 823813