Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Rapid test σε Λότζια και Γαρίπα

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη

rapid test ΕΟΔΥ 7η ΥΠΕ Γαρίπα Λότζια Κορωνοϊός
Φωτογραφία από τον χρήστη Chokniti Khongchum στο Pexels
 
 

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapidtest) σε πεζούς, θα πραγματοποιηθούν την  Τετάρτη 24/02/2021από κλιμάκια του ΕΟΔΥ στη Λότζια Ηρακλείου.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στην Ενετική Λότζια - Δημαρχείο Ηρακλείου, από τις 10:00έως τις 14:00,όπως απεικονίζεται στον ακόλουθο χάρτη.

rapid test ΕΟΔΥ 7η ΥΠΕ Γαρίπα Λότζια Κορωνοϊός

Έλεγχοι ταχείας ανίχνευσης αντιγόνου Covid-19 (rapidtest) σε πεζούς, θα πραγματοποιηθούν την  Πέμπτη 25/02/2021από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ στη Γαρίπα Ηρακλείου, του Δήμου Μινώα Πεδιάδας.

Οι δειγματοληψίες θα διεξαχθούν στoπαλιό Δημοτικό Σχολείο Γαρίπας, από τις 10:00έως τις 14:00,όπως απεικονίζεται στον ακόλουθο χάρτη.

rapid test ΕΟΔΥ 7η ΥΠΕ Γαρίπα Λότζια Κορωνοϊός

Η προσέλευση του κοινού που επιθυμεί να υποβληθεί στο τεστ είναι ελεύθερη.

Οι προσερχόμενοι θα πρέπει να έχουν στείλει μήνυμα για μετακίνηση 1 στο 13033, να γνωρίζουν το ΑΜΚΑ τους ή τον Αριθμό Δελτίου Ταυτότητας και τον αριθμό του κινητού τηλέφωνου στο οποίο θα αποσταλεί το αποτέλεσμα του rapidtest.

Η λήψη του δείγματος θα γίνεται ρινοφαρυγγικά και τα αποτελέσματα θα γνωστοποιούνται στους πολίτες μέσα σε λίγες ώρες.

Η δράση συνδιοργανώνεται από τον ΕΟΔΥ, την 7η Υγειονομική Περιφέρεια Κρήτης, την Περιφέρεια Κρήτης, το Δήμο Ηρακλείου, με τη συμβολή του Αστυνομικού Τμήματος Ηρακλείου.