Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Skin Gilding: Ξέχνα το highlighter, αυτή είναι η νέα τάση στο μακιγιάζ

Μάθε τι είναι και πως μπορείς να το κάνεις και εσύ!

highlighting skin gliding μακιγιάζ επιδερμίδα δέρμα

Το highlighting είναι ίσως η πιο λαμπερή τεχνική στο μακιγιάζ, η οποία δίνει μια υπέροχη φρεσκάδα στο πρόσωπο, αρκεί φυσικά να γίνεται σωστά. Διαφορετικά, θα γυαλίζεις ολόκληρη σαν ντισκόμπαλα και αυτό δεν το θέλει καμία κυρία.

Τώρα όμως, η μάστερ του μακιγιάζ Charlotte Tilbury, θέλει να σου προτείνει μια νέα τάση για το make up σου, η οποία αντί για το highlighting, θέλει να κάνεις Skin Gilding, το οποίο κυριολεκτικά μεταφράζεται ως «επιχρύσωση της επιδερμίδας», χωρίς βέβαια να εννοεί αυτό ακριβώς, αλλά θα σου εξηγήσουμε παρακάτω το πως να το πετύχεις. Δείτε εδώ.

Σκοπός της Tilbury, ήταν να καταφέρει να αναδείξει την καλύτερη εκδοχή στα πρόσωπα των μοντέλων του οίκου Temperley London, τα οποία περπάτησαν με την φθινοπωρινή/χειμερινή συλλογή στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου, η οποία ήταν η φρεσκάδα, η λάμψη και η ομορφιά.

highlighting skin gliding μακιγιάζ επιδερμίδα δέρμα

​Το αποτέλεσμα του μακιγιάζ που έκανε στα πρόσωπα, τα ντεκολτέ και τα πόδια των μοντέλων ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακά και επιτυχημένα, γεμάτα με χρυσαφένιες λάμψεις, τις οποίες δημιούργησε χρησιμοποιώντας τις σκιές της νέας της παλέτας, Bar of Gold, σε τόνους bronze, rose gold και gold.​

Σύμφωνα με την ίδια τη μακιγιέρ, το μυστικό σε όλη αυτήν την τεχνική είναι η χρήση χρυσαφένιων highlighter, τα οποία δίνουν μια ζεστή λάμψη στο πρόσωπο και τα οποία πρέπει να βάζεις στην εσωτερική γωνία των ματιών σου, όπως και στα καπάκια τους, στα ζυγωματικά σου και στο τόξο των χειλιών.

Εννοείται ότι μπορείς να πετύχεις αυτό το μακιγιάζ με οποιοδήποτε golden highlighter, επιλέξεις ή έχεις ήδη.

pink.gr