Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Stand Up Comedy Special Γιώργος Χατζηπαύλου & Angelo Tsarouchas

Το Σάββατο 03 Νοεμβρίου στο Cine Studio

stand up comedy tsarouchas Χατζηπαύλου cine studio
Γιώργος Χατζηπαύλου και Angelo Tsarouchas
το Σάββατο 03 Νοεμβρίου στο Cine Studio
 
O Γιώργος Χατζηπαύλου, ένας από τους καλύτερους και πιο δραστήριους Έλληνες κωμικούς συμπράττει με τον Angelo Tsarouchas, τον σπουδαίο διεθνούς φήμης Ελληνοκαναδό, σε μια περιοδεία ανά την Ελλάδα με τίτλο “Stand Up Comedy Special”.
Μια ξεχωριστή εμπειρία κωμωδίας
 
O Γιώργος Χατζηπαύλου δεν χρειάζεται ιδιαίτερες συστάσεις. Έχει ήδη κερδίσει την αγάπη του κοινού χρόνια τώρα. Η περσινή σεζόν ήταν μια από τις πιο παραγωγικές για τον Γιώργο. Από τις 6 Οκτωβρίου που ξεκίνησαν οι εμφανίσεις του με το «Σχεδόν Σαράντα» και το Comedy Club για παιδιά, μέχρι τις αρχές του καλοκαιριού, πραγματοποίησε περισσότερες από 140 παραστάσεις σε όλη την Ελλάδα, την Κύπρο και σε εννιά Ευρωπαϊκές πόλεις. Αυτή την περίοδο ετοιμάζει πυρετωδώς τη νέα του stand up comedy και έχει ήδη άπειρο υλικό, τόσο που τον Αύγουστο έκανε μια ξεχωριστή special παράσταση με θέμα τη ζωή του ως νέος μπαμπάς.
 
Στο Stand Up Comedy Special θα παρουσιάσει ολοκαίνουρια κείμενα, σημειώσεις, ιδέες, ιστορίες, ειπωμένα με τον δικό του ξεχωριστό τρόπο!
Η σύμπραξή του με τον Angelo Tsarouchas δεν προέκυψε τυχαία. Εκτός από τη solo πορεία του, ο Γιώργος εδώ και μερικά χρόνια έχει κάνει, μεταξύ άλλων, κάποιες από τις πιο επιτυχημένες και ενδιαφέρουσες συνεργασίες με διεθνείς αγγλόφωνους κωμικούς (Alistair Barrie, Ben Norris, Paul Thorne κ.ά), τους οποίους έχει προσκαλέσει στην Ελλάδα. Φέτος είναι μεγάλη η χαρά του που ο βραβευμένος Ελληνοκαναδός κωμικός αποδέχτηκε την πρόσκλησή του γι’ αυτό το κοινό τουρ.
 
ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Η παράσταση του κου Χατζηπαύλου θα είναι στα ελληνικά ενώ του κου Tsaroucha στα αγγλικά
Ωρα Εναρξης 21:30
Τιμή Προπώλησης 10 ευρώ
Τιμή στο ταμείο 12 ευρώ
 
Διαδικτυακά Προπώληση στο
https://www.viva.gr/…/thessaloniki…/stand-up-comedy-special/


 
Σημεία Προπώλησης :
Πολυχώρος Τεχνόπολις - Βιβλ. Ελευθερουδακης- Πολυτεχνείο Καφέ
Τηλ. Κρατήσεων 2810823813 - www.texnopolis.net