Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

WEDDING SINGERS live! στο Cine Studio

Την Παρασκευή 5 Απριλίου

wedding singers cine studio συναυλία

Η φράξια των γαμήλιων rockstar επιτίθεται. Μια επίθεση αγάπης με party κομμάτια της εποχής των 90's, έτσι όπως δεν τα έχουμε ξανακούσει..

Μετά από 2 εκρηκτικές σερί χρονιές στην Αθήνα με το πιο hot εβδομαδιαίο residency στο Τώρα-K44 στο Γκάζι, αλλά και εντυπωσιακές wedding singers cine studio συναυλίαεμφανίσεις σε party, φεστιβάλ κ πλάι στην Άννα Βίσση στο Rex, οι τροβαδούροι της έκστασης είναι εδώ για να απογειώσουν το μεγαλύτερο γιορτινό πάρτυ της πόλης. Ελάτε να δείτε πως τα κλασικά όργανα μιας rock μπάντας αποτυπώνουν όλο το  αίσθημα των 90's σπιτικών πάρτυ. Mtv, Jeronimo Groovy, ντισκομπάλλες και αστρόσκονη, όλα σε ένα βράδυ.

Οι Wedding Singers δεν είναι μια γραφική ορχήστρα γάμων. Ντύνονται καλύτερα από τον Adam Sandler και έχουν τις απαραίτητες metrosexual χορευτικές κινήσεις.

Το τετραμελές...σεξτέτο, υπόσχεται διαολεμένο booty shaking με μεγάλες δόσεις "κοπανήματος" με τις μεγαλύτερες dance επιτυχίες των 80s και 90s. Κάτι σαν τους Daft Punk σε ροκ αναζητήσεις.

Από Benny Benasi, Samantha Fox, Chimo Bayo μεχρι Blue Boy, Outhere Brothers, Andru Donalds, 2Unlimited, NKOTB, Salt n Pepa και πολλά ακόμα..

Μη χάσετε το διασκευαστικό feeling που ήρθε για να μείνει.

Γενική είσοδος: 7€  - Ώρα έναρξης:  22:30

ΣΗΜΕΙΑ ΠΡΟΠΩΛΗΣΗΣ
- ΕΛΕΥΘΕΡΟΥΔΑΚΗΣ Οδός 1821 αρ.10 τηλ.2810227500
- ΤΕΧΝΟΠΟΛΙΣ Λεωφόρος Ανδρέα Παπανδρέου 116, Αμμουδάρα τηλ.2810823813