Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Αναγνωρίζεται η Παλαιστίνη

Στα πέριξ

*Αναγνωρίζουν το Κράτος της Παλαιστίνης η Νορβηγία και θα ακολουθήσουν Ιρλανδία και Ισπανία. Τι θα κάνει ο Μητσοτάκης; Μα φυσικά ότι πουν οι προστάτες τους οι Αμερικάνοι. Θα σταματήσουν οι εγκληματίες να σκοτώνουν αμάχους και παιδιά;

*Εντυπωσιακή και πάλι η συγκέντρωση στην πλατεία Ελευθερίας για το ΕΣΥ που οδηγείται σε πλήρη κατάρρευση και το ιστορικό Βενιζέλειο δεν έχει μέλλον πλέον…

*Συμβαίνουν σημεία και τέρατα στο νοσοκομείο και πάλι τελευταία καταγγέλλουν εργαζόμενοι. Μιλάνε για αναξιοκρατία και αυθαιρεσίες.

*Μητσοτάκης και Γεωργιάδης οδηγούν τη δημόσια υγεία στα ιδιωτικά συμφέροντα και δεν ενοχλούνται από τον ξεσηκωμό υγειονομικών, φορέων και κατοίκων…

*Ουδείς έχει το δικαίωμα να παίζει μα τις ζωές των πολιτών που προστατεύονται συνταγματικά.

*Τινάζουν στον αέρα το ΕΣΥ…

*Ο υπουργός Υγείας δεν… αντιλήφθηκε ασθενείς στοιβαγμένους σε νοσοκομείο. Οι εργαζόμενοι στο ίδιο νοσοκομείο που καθημερινά διαχειρίζονται ανήκουστες καταστάσεις τον διαψεύδουν.

*Και γιατί ο γιατρός να εργαστεί σε νοσοκομείο της περιφέρειας όταν το ενοίκιο της στέγης είναι σε τεράστα ύψη;

*Και από τις τρελές θερμοκρασίες των ημερών το πρωί ανοίξαμε ομπρέλα! Ίσως να έρθουν καταιγίδες τις επόμενες μέρες!

*Προσοχή για πολλοστή φορά στους απατεώνες που δρουν συχνά και προκλητικά και έχουν την εντύπωση ότι δεν τους παίρνουμε χαμπάρι. Η οδηγία δίδεται σε εκείνους που πιστεύουν ότι ζουν σε κοινωνία… αθώων.

*Στο Ηράκλειο, και όχι μόνο σε αυτή την πόλη, παρουσιάζονται μαϊμού επιχειρηματίες δίχως κεφάλαια αναζητώντας αφελείς-θύματα. Και δυστυχώς, βρίσκουν!

*Είναι τα λεγόμενα αρπακτικά που την απάτη την έχουν κάμει επάγγελμα.

*Ξεσήκωσε τον κόσμο και στο Ηράκλειο η Μαρία Καρυστιανού για την επιχειρούμενη συγκάλυψη της τραγωδίας των Τεμπών. Σε μια εκδήλωση στο πάρκο Γεωργιάδη, που διοργάνωσε το Συμπόσιο Πολιτισμού, συμμετείχε πλήθος πολιτών που την καταχειροκρότησε…

*Μέχρι πότε θα είναι ηρωικό το «ευάριθμο προσωπικό της Βικελαίας Δημοτικής Βιβλιοθήκης Ηρακλείου», όπως το χαρακτήρισε ο δήμαρχος Αλέξης Καλοκαιρινός;

*Μην αφήσεις τους άλλους να ορίσουν τη ζωή σου, το χρώμα και το παρελθόν.

*Όπλο του Αυτιά, υποψηφίου με τη Ν.Δ. στις ευρωεκλογές ήταν τα οικονομικά. Αλλά συνέβη το εξής εκπληκτικό και μάλιστα στο αέρα εκπομπής του: Πρόσθεσε στα 36 δις. ευρώ του Μητσοτάκη τα 21 εκατ. ευρώ των ευρωβουλευτών και έφερε αποτέλεσμα 50 δις. ευρώ!

*Τη δεύτερη θέση στην ακρίβεια στις χώρες της Ευρώπης βρίσκεται η Ελλάδα. Η κυβέρνηση για μια ακόμα φορά αποδεικνύεται ανίκανη να την δαμάσει.

*Είμαστε η ακριβότερη στα τρόφιμα και οι ανατιμήσεις στα σούπερ μάρκετ δεν διακόπτονται…
*Οι Έλληνες είναι οι πιο φτωχοί καταναλωτές σε όλα τα κράτη-μέλη μια θέση πάνω από τους τελευταίους Βούλγαρους…

*Έρχονται  νέες τιμές σε 4 χιλιάδες προϊόντα από 5-10% από 1 Ιουνίου. Μετρήστε αν μπορείτε να βγάλετε τον προϋπολογισμό του μήνα στα νοικοκυριά.

*Βγάλε τα αγκάθια της ζωής σου που συναντάς και συνέχισε το δρόμο σου .Καθώς θα περπατάς θα πατήσεις πολλά και θα πονέσεις.

*Και αν δεχτείτε αναίτια επίθεση στο βενζινάδικο που θα γεμίσεις το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου, δεν είναι περίεργο. Μετά την πανδημία όλα γίνονται!

*Οδηγοί των… κλήσεων και των προστίμων για παράνομη στάθμευση είναι οι Ηρακλειώτες. Άλλοι, που τους… τσίμπησε ο δήμος στην εφορία, πληρώνουν ήδη τις δόσεις της ρύθμισης. Το ύψος της οφειλής είχε τετραπλασιαστεί με τις προσαυξήσεις-φαρμάκι!

*Στη συγκεκριμένη υπόθεση δεν παρεμβαίνει το… κοινωνικό πρόσωπο του δήμου Ηρακλείου σε ανθρώπους που με δυσκολία τα φέρνουν βόλτα!

*Έχουν κρυφό ταλέντο οι ηθοποιοί συνάδελφοι της Ομάδας των Δημοσιογράφων Ηρακλείου που ανεβάζουν παραστάσεις σε Ηράκλειο, Άγιο Νικόλαο και Ρέθυμνο…

*Εκπλήσσουν και δείχνουν να έχουν… μέλλον στο σανίδι! Σκηνοθέτης τους ο γνωστός Γιώργος Αντωνάκης.

*Δεν ξέρει κανείς πώς το εννοούν όσοι επιμένουν ότι θα ψηφίσουν Συ.Ριζ.Α. Από την εμπειρία του λέει για πολλά χρόνια άνθρωπος της Αριστεράς επί Ηλιού, δεν έχουν καμιά τύχη οι μικροί κομματικοί οργανισμοί στην πολιτική αρένα…

*Στο 60% εκτιμάται η αποχή των ψηφοφόρων στις προσεχείς ευρωεκλογές. Οι πολίτες βάζουν πάνω από όλα τα προβλήματα της καθημερινότητάς τους και σε άλλη μοίρα την επίλυση από την Ευρώπη.

*Συμπόρευση με στελέχη του Πα.Σο.Κ. και πρώην υπουργούς αλλά όχι με τον Ανδρουλάκη θέλει ο Κασσελάκης. Βολές για να ανακοπεί η διαφαινόμενη ανοδική πορεία του κόμματος του Ανδρουλάκη…

*Είπε ο Κασσελάκης ότι το Πα.Σο.Κ. δεν είναι το ίδιο που ήταν παλιά του Ανδρέα Παπανδρέου που δεν θα αναστηθεί. Αλλά ούτε και ο Συ.Ριζ.Α. είναι ο ίδιος με αυτόν του 2015!

*Παπανδρεϊκοί οι γονείς του Κασσελάκη, το ομολόγησε ο ίδιος και ο παππούς του από την πλευρά της μητέρας του ήταν στο ΚΚΕ.

*Μην ξεχάσεις ποτέ τους ανθρώπους που σε βοήθησαν στα δύσκολα, αυτούς που σε άφησαν στα δύσκολα και αυτούς που σε έφεραν στα δύσκολα.

*Ο Τσίπρας θέλει να πάει καλά ο Κασσελάκης στις ευρωεκλογές και δεν μηχανορραφεί σε βάρος του για την ανατροπή του.

*Πιθανόν να δούμε και απίθανες προσεγγίσεις κομμάτων προσεχώς. Και πρώτα τον Λοβέρδο που είναι και… ερωτευμένος.

*Είναι ένα πρόβλημα να εξεταστείς στην ώρα σου στα εξωτερικά ιατρεία της Οφθαλμολογικής Κλινικής του Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου…

*Για εξέταση προσέρχονται από μωρά έως ηλικιωμένοι και είναι φυσικό τα ραντεβού να μην τηρούνται.

*Μπόρης: Υπάρχει παρακάτω; Τα πάντα με Κυριάκο και Άδωνη πωλούνται! Με νομοσχέδιο προβλέπεται εμπορική δραστηριότητα με πλάσμα των δωρητών αίματος και πλάσματος.