Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Εργαστήριο μπολιάσματος με τον ... Γιακούμπ των δέντρων!

Τόπος Διεξαγωγής: Κτήμα Παχύ Δάσος, του Γιώργου και της Έλενας

μπόλιασμα κέντρισμα δέντρα Κτήμα Παχύ Δάσος ζαχάρης τσαγκαράκης γιακούμπ

Εργαστήρι κεντρίσματος δέντρων και κλημάτων θα πραγματοποιηθεί, σήμερα Σάββατο στις 16.00 το απόγευμα, από τον κ.Ζαχάρη Τσαγκαράκη, επονομαζόμενο και Γιακούμπ, στο χωριό της Πυργού. Το εργαστήριο θα πραγματοποιηθεί σε δύο μέρη: αυτό το Σάββατο, τα θεωρητικά και το επόμενο σε λίγο καιρό όταν θα είναι κατάλληλη η εποχή για μπόλιασμα, το δεύτερο μέρος με την εξάσκηση στην πράξη.

Τόπος Διεξαγωγής: Κτήμα Παχύ Δάσος, του Γιώργου και της Έλενας

(Αφού περάσετε τον Άγιο Μύρωνα, το επόμενο χωριό είναι η Πυργού. Διασχίζετε το χωριό,από το νεκροταφείο στα 500μ περίπου στο δεξί σας χέρι υπάρχει ένα ελαιουργείο. 200μ μετά το ελαιουργείο, στρίβετε αριστερά σε έναν αγροτικό δρόμο, που αν τον πάρετε όπως πάει, θα σας βγάλει στον κτήμα των παιδιών)

Χρόνος διεξαγωγής : Σάββατο 16/4/2016, από τις 16.00 μέχρι τις 19.00

Απαραίτητα : Μπολιαστήρι (αν έχετε - τα κόκκινα ελβετικά λέει ο κ.Ζαχάρης είναι τα καλύτερα), χαζαπλάστ ( οι περισσότεροι κόβονται λιγάκι, όταν πρωταρχίζουν) και σημειωματάριο.

Ελάχιστο κόστος συμμετοχής: 5 ευρώ ( τα χρήματα που θα μαζευτούν θα διατεθούν στην προσπάθεια δημιουργίας τράπεζας δέντρων και την φύτευσή τους σε προστατεύομενα μέρη στην ευρύτερη περιοχή του Νομού)

Τηλέφωνα επικοινωνίας, αν χαθείτε στη διαδρομή,

Σεβαστιανή 6974/549685

Έλενα 6945/553347