Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Μεγάλη τουριστική διάκριση της Κρήτης από την TUI FRANCE

Tο ξενοδοχείο 5 αστέρων «ATHINA PALACE RESORT & SPA» ήδη από την πρώτη χρονιά της συνεργασίας του ξεχώρισε και βρέθηκε στην κορυφή

Athina Palace tui βραβειο

Μεγάλη τουριστική διάκριση απέσπασε η Κρήτη στο πλαίσιο του ετήσιου σεμιναρίου της TUI FRANCE, που πραγματοποιήθηκε στο Μαρακές του Μαρόκου, στο ξενοδοχείο  Club Marmara Madina στις 09/3 έως 12/03 2024.

Συμμετείχαν εκπρόσωποι από όλες τις χώρες της Μεσογείου, καθώς η TUI διαθέτει συνεργασίες σε πάνω από 60  «CLUB MARMARA» και «CLUB LOΟKEA».

Παράλληλα με το σεμινάριο, βραβεύτηκαν τα ξενοδοχεία που ξεχώρισαν στη σεζόν 2023, με κριτήριο την ικανοποίηση των πελατών  και τη βαθμολογία που οι ίδιοι έβαλαν.

Στο πλαίσιο αυτό, το ξενοδοχείο 5 αστέρων «ATHINA PALACE RESORT & SPA», ιδιοκτησίας της εταιρείας Κ. ΕΠΑΝΩΜΕΡΙΤΑΚΗΣ Α.Ε., το οποίο βρίσκεται στην περιοχή Μαδέ Λυγαριάς Ηρακλείου, ήδη από την  πρώτη χρονιά  της συνεργασίας του ξεχώρισε και βρέθηκε στην κορυφή, κερδίζοντας το «ΧΡΥΣΟ ΒΡΑΒΕΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» για τη σεζόν 2023.

Το βραβείο παρέλαβαν οι Πέτρος Θεοδούλου και Γιώργος Ζάρρας της CONCEPT HOTEL MANAGEMENT, εταιρείας management του Ξενοδοχείου.

Τέτοια βραβεία και τέτοιες παρουσίες από ξενοδοχεία της Κρήτης αδιαμφισβήτητα προβάλλουν διεθνώς το νησί μας και το εδραιώνουν στην κορυφή της ζήτησης του τουριστικού προϊόντος.

 

Επισυνάπτονται φωτογραφίες από την  εκδήλωση βράβευσης

athina palace tui βραβειο

Από αριστερά προς τα Δεξιά

Julie GARROUSTE – ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΤΟΝΙΣΜΟΥ TUI FRANCE

MARJORIE SUG – Contracting Manager TUI FRANCE

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΡΑΣ – CONCEPT HOTEL MANAGEMENT 

Athina Palace tui βραβειο

Από αριστερά προς τα Δεξιά

ΓΙΩΡΓΟΣ ΖΑΡΡΑΣ – CONCEPT HOTEL MANAGEMENT

MARJORIE SUG – Contracting Manager TUI FRANCE

ΠΕΤΡΟΣ ΘΕΟΔΟΥΛΟΥ – CONCEPT HOTEL MANAGEMENT