Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Πειραματιστείτε με την χωρίστρα των μαλλιών σας!

Ποια είδους χωρίστρα ταιριάζει στο δικό σας σχήμα προσώπου;

μαλλιά μόδα χωρίστρα πρόσωπο

Ο πιο εύκολος και γρήγορος τρόπος να αλλάξουμε look είναι να αλλάξουμε τη χωρίστρα μας. Συνήθως βρίσκουμε έναν απλό τρόπο να χωρίζουμε τα μαλλιά μας και κολλάμε σε αυτόν για χρόνια. Δοκιμάστε διαφορετικά looks και ανακαλύψτε πώς να χωρίσετε τα μαλλιά σας ανάλογα με το σχήμα του προσώπου ώστε να αναδεικνύονται καλύτερα τα χαρακτηριστικά σας.

  • Σχήμα καρδιάς

Τα πρόσωπα που έχουν σχήμα καρδιάς, συνήθως έχουν πιο μεγάλα μάγουλα ή κούτελο. Εάν έχετε μακριά μαλλιά χωρίστε τα στην μέση. Διαφορετικά επιχειρήστε καλύτερα μια χωρίστρα στο πλάι. Έτσι τα μαλλιά θα καλύπτουν περισσότερο ένα λίγο μεγαλύτερο κούτελο ή τα λίγο πιο έντονα μάγουλα και θα κάνουν το πρόσωπό σας να φαίνεται πιο λεπτό.

  • Στρογγυλό

Προτιμήστε μια έντονη χωρίστρα στο πλάι, ώστε να τονίσετε την δυνατή πλευρά του προσώπου. Εάν δεν ξέρετε ποια είναι αυτή, σταθείτε απέναντι από έναν καθρέφτη, πάρτε ένα κομμάτι χαρτί και καλύψτε πρώτα την μία και μετά την άλλη πλευρά. Όποια σας αρέσει καλύτερα, είναι και η νικήτρια. Η φράντζα που θα δημιουργηθεί από την πλαϊνή χωρίστρα, θα λειτουργήσει σαν κουρτίνα, θα επιμηκύνει το σχήμα του προσώπου και θα ισορροπήσει τα χαρακτηριστικά σας.

  • Τετράγωνο

Και σε αυτήν την περίπτωση, η χωρίστρα στο πλάι είναι η καλύτερη επιλογή. Τα μαλλιά έτσι θα δημιουργούν την εντύπωση ενός οβάλ σχήματος, καλύπτοντας το κούτελο και την γραμμή του σαγονιού και κρύβοντας τις σκληρές γωνίες που έχουν συνήθως τα τετράγωνα πρόσωπα. Το κατάλληλο σημείο για να την αρχίσετε είναι ακριβώς πάνω από την γωνία του φρυδιού.

  • Οβάλ 

Όσες έχετε οβάλ σχήμα είστε τυχερές. Στο σχήμα αυτό ταιριάζουν τα πάντα. Έχετε το πλεονέκτημα ότι μπορείτε να τα δοκιμάσετε όλα, να έχετε κάθε μέρα ένα διαφορετικό look.

post4life