Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ρέθυμνο: Απολογούνται οι εμπλεκόμενοι στο αιματηρό περιστατικό

Παραδόθηκε ο πατέρας του αστυνομικού

φωτογραφία από  ertnews.gr

Προθεσμία για να απολογηθούν αύριο το μεσημέρι, ζήτησαν και πήραν οι τρεις νεαροί οι οποίοι συμμετείχαν τα ξημερώματα της Κυριακής στην αιματηρή συμπλοκή έξω από γνωστό μπαρ, στο κέντρο της πόλης του Ρεθύμνου.

Οι εμπλεκόμενοι σε αυτήν την υπόθεση οδηγήθηκαν σήμερα στον Εισαγγελέα Ρεθύμνου, με τους δυο εξ αυτών να αντιμετωπίζουν τις κατηγορίες της οπλοφορίας και της συμπλοκής, καθώς στην κατοχή τους βρέθηκαν και κατασχέθηκαν δύο μαχαίρια με λάμες μήκους 15-20 εκατοστών.

Στο μεταξύ, παραδόθηκε το μεσημέρι ο 55χρονος πατέρας του αστυνομικού, ενώ συνελήφθη ένα ακόμα μέλος της οικογένειας του 26χρονου. Ο 26χρονος τραυματίας από τη σφαίρα που δέχτηκε από αστυνομικό που ήταν στο σημείο εκτός υπηρεσίας, παραμένει νοσηλευόμενος και φρουρούμενος στο Νοσοκομείο Ρεθύμνου και αντιμετωπίζει την κατηγορία της απόπειρας ανθρωποκτονίας από πρόθεση.

Την ίδια κατηγορία αντιμετωπίζει εξάλλου και ο 33χρονος αστυνομικός που νοσηλεύεται στο Ναυτικό Νοσοκομείο Χανίων. Θυμίζουμε ότι το αιματηρό περιστατικό συνέβη τα ξημερώματα της Κυριακής σε κλαμπ του Ρεθύμνου, όταν ομάδα 4 νεαρών από τον Μυλοπόταμο είχε διένεξη με εργαζόμενο του καταστήματος. Όταν βγήκαν τα μαχαίρια και απειλήθηκε η ζωή του του, επενέβη ο γιός του που είναι αστυνομικός, αλλά ήταν εκτός υπηρεσίας, και πυροβόλησε, με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του 26χρονου.

 ertnews.gr