Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Τα λύματα θα φτάνουν… καθαρά στο φράγμα

Πριν περίπου ένα χρόνο, ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο εγκαταστάθηκε, και οι εργασίες προχωρούν με αργούς ρυθμούς

φράγμα ποταμών πατσός εργασία βιολογικός καθαρισμός

Και οι κάτοικοι στον Πατσό Αμαρίου συμμετέχουν με την κοινωφελή εργασία τους, όπως παλαιά στο έργο εκτέλεσης του βιολογικού καθαρισμού 

Όταν, πλέον, θα ολοκληρωθεί το έργο πραγματοποίησης του βιολογικού καθαρισμού σε τέσσερα γειτονικά, προς το φράγμα των Ποταμών, χωριά του Αμαρίου, του Πατσού, της Παντάνασσας, των Βολιώνων και των Αποστόλων, τα λύματα θα φτάνουν «καθαρά» στο χώρο. Βέβαια θα ήταν… παράδοξο, όπως άλλωστε έχει καθιερωθεί κατά την πραγματοποίηση μεγάλων έργων στην Ελλάδα, αν πριν μπει σε λειτουργία η υδατοδεξαμενή, είχαν εκτελεστεί τα απαιτούμενα έργα υποδομής, όπως αυτό, και όχι εκ των υστέρων!

Πριν περίπου ένα χρόνο, ο εργολάβος που ανέλαβε το έργο εγκαταστάθηκε, και οι εργασίες προχωρούν με αργούς ρυθμούς καθώς ενδιάμεσα παρουσιάζονται απρόβλεπτες εξελίξεις και διακόπτει. Κάτοικοι στα χωριά ελπίζουν ότι το έργο θα περατωθεί στην ώρα του ή σε λελογισμένο χρόνο, χωρίς ωστόσο να αποκλείουν και αυτό να γίνει όπως και χιλιάδες άλλα στο… μέλλον και να καταντήσει, όπως, φοβούνται νέο «Γεφύρι της Άρτας».

φράγμα ποταμών πατσός εργασία βιολογικός καθαρισμός