Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις από τον Εμπορικό Σύλλογο Ρεθύμνου

Το πρόγραμμα έως την παραμονή Πρωτοχρονιάς

Ο Εμπορικός Σύλλογος Ρεθύμνου σε συνεργασία με τον Δήμο Ρεθύμνου και το Επιμελητήριο Ρεθύμνου έχει ήδη ολοκληρώσει μερικές από τις προγραμματισμένες εκδηλώσεις όπως:
    • Φωταγώγηση  του Χριστουγεννιάτικου δένδρου την Τρίτη 12/12

    • Η διαδραστική θεατρική παράσταση «η Αγέλαστη πολιτεία και οι καλικάντζαροι» ,του Γιώργου Καλογεράκη ολοκληρώθηκε το βράδυ της Παρασκευής 15/12. Οι καλικάντζαροι και τα ξωτικά ήταν οι μαθητές  από το 16ο Δημοτικό σχολείο της πόλης μας. Η εκδήλωση ξεκίνησε από τον Άγνωστο Στρατιώτη με τα παιδιά να κερνάνε τους καταστηματάρχες και τους περαστικούς και ολοκληρώθηκε με το θεατρικό δρώμενο στο πηγάδι της μεγάλης πόρτας.
 Ο Εμπορικός Σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει όλους τους συμμετέχοντες καθώς και την Τροχαία Ρεθύμνου, τους Σαμαρείτες του Ερυθρού Σταυρού, το Quick Foto και την Securitech.

    • Το Σάββατο 16/12 ο Εμπορικός Σύλλογος σε συνεργασία με τους «Δότες ζωής» οργάνωσαν αιμοδοσία και ενημέρωση για τους υποψήφιους δότες μυελού των οστών. Μαζί συμμετείχε και η «Πρωτοβουλία πολιτών για την πρόληψη των τροχαίων ατυχημάτων». Σε αυτή την εκδήλωση ο Εμπορικός σύλλογος θέλει να ευχαριστήσει το προσωπικό του Νοσοκομείου, το ΕΚΑΒ, τους Δότες Ζωής και φυσικά όλους τους εθελοντές αιμοδότες.

Ο Εμπορικός σύλλογος ανακοινώνει τις επόμενες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις.

    • Την Τετάρτη 20/12 και ώρα 18.00 με 21.00 στην πλατεία Μητρόπολης ο Μίκης ο Ζαχαροπλάστης έχει νέες συνταγές και περιμένει τους μικρούς φίλους-βοηθούς να φτιάξουν γλυκά για τον Άγιο Βασίλη
    •  Λόγο καιρού αναβλήθηκε η εκδήλωση 17/12 για την Πέμπτη 21/12 όπου στην πλατεία Μητρόπολης θα γίνει το καλλιτεχνικό εργαστήρι με τις Πριγκίπισσες, και τα εργαλεία του Άγιου Βασίλη
    • 22/12/2023 ώρα 19.00 Η μπάντα της Δημοτικής Φιλαρμονικής θα ενισχύσει την Χριστουγεννιάτικη ατμόσφαιρα της αγοράς με την συναυλία της στην Πλατεία Μητροπόλεως .
    • 22/12/2023 ώρα 19.45  Μουσική Βραδιά στην οδό Βάρδα Καλλέργη με κεράσματα από τον γευστικό Πατατουλάκη και η γιορτινή διάθεση των επιχειρηματιών θα σας δώσουν την διάθεση για πολύ χορό και τραγούδι
    • 23/12/2023 ώρα 18.00-21.00 Η σοκολάτα στον Πύργο της ,θα ρέει στην γωνία Αρκαδίου και Παλαιολόγου  την μουσική να ξεσηκώνει και  να  δείχνει το δρόμο για να γεμίσουν τους δρόμους της παλαιάς πόλης με  σοκολατένιες  πατημασιές και με τη  έκπληξη από το αερόστατο που όλοι περιμένουμε να την δούμε ..
    • 24/12/2023 ώρα 11.00-14.00 η μεγάλη παιδική γιορτή!
Ο Μίκης και η τρελοπαρέα του κάνουν μεγάλα χαρά που ξανασυναντούν  τον μάγο Τετέλο!!!!! Ωστόσο  το ξωτικό από το Βόρειο Πόλο, έχει έρθει στην πόλη μας και έχει πολύ μεγάλη περιέργεια να συναντήσει τον  διάσημο Μίκη & βεβαίως ακολουθεί την Μουσική του Dj Κλαψινος για να βρει την παιχνιδιάρικη παρέα στην Πλατεία της Μητρόπολης !!!
    • 27/12/2023 Πλατεία Μητρόπολης  ώρα18.00-21.00 Ο Άγιος Βασίλης θα περιμένει όλα τα παιδιά της πόλης ,να γράψουν το γράμμα με τις επιθυμίες τους και Εκείνος θα τις εκπληρώσει !!! Και μαζί μας θα είναι ο σύλλογος πρόληψης Τροχαίων ατυχημάτων για να βοηθήσει τον Άγιο Βασίλη να μεταφέρει τα γράμματα των παιδιών με Ασφάλεια !!!!!
    • 30/12/2023 Zanta run: Πλατεία Αγνώστου Στρατιώτη ώρα 18.00-21.00
Οι Άγιοι Βασιλίδες με τα ποδήλατα τους ,τα πατίνια του και  με τα πόδια τους θα διασχίσουν όλη την εμπορική αγορά για ξεσηκώσουν με τις σφυρίχτρες τους όλο τον κόσμο & θα επιστρέψουν στην πλατεία να χορέψουν και να τραγουδήσουν με το συγκρότημα έκπληξη που θα τους περιμένει !!!
-Κόστος συμμετοχής: 10 ευρώ (περιλαμβάνει στολή Αγίου Βασίλη)
-Διαθέσιμα νούμερα στολών: παιδική (4 έως 7 ετών), εφηβική (8 έως 12 ετών), Ενηλίκων (One size)
-Μέρος των εσόδων θα διατεθεί σε φιλανθρωπικό σκοπό
-Οι Στολές είναι ήδη διαθέσιμες για παραλαβή στο κατάστημα “MALE-FEMALE” οδό Βάρδα Καλλέργη 7 (ώρες καταστημάτων) τηλ. 28310-57611 - 6988438875
    • 31/12/2023 Οδός Τσουδερών ώρα 12.30
Θα σας περιμένουμε να ανταλλάξουμε τις ευχές μας για τον νέο χρόνο με πολύ τραγούδι και χορό ,όπως θα ήθελε ο Μανώλης να γενεί !!!