Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

3 trends που δε θα φοράει κανείς το 2019

Τι να αγοράσετε και τι να αφήσετε στο πατάρι (ή να χαρίσετε) λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς

trends 2019 δε θα φορεθούν μόδα κολιέ τσόκερ τακούνια

Η μόδα αλλάζει με ραγδαίους ρυθμούς και μερικές φορές είναι δύσκολο να μένουμε ενημερωμένες για τα πάντα. Από χρονιά σε χρονιά και από σεζόν σε σεζόν, τα trends πάνε κι έρχονται σε ταχύτητα φωτός - κάποια μένουν, κάποια χάνονται πολύ γρήγορα και κάποια άλλα διχάζουν.

Με τη νέα χρονιά να πλησιάζει, ήδη κάνουμε έρευνα πάνω στα μεγαλύτερα trends του 2019, αλλά και σε αυτά που δεν θα τα καταφέρουν μετά την 1η Ιανουαρίου. Φυσικά, αν μας έμαθε κάτι το 2018 είναι πως όλα αυτά ενδεχομένως να επιστρέψουν κάποια στιγμή - γι' αυτό δεν πετάμε τίποτα! - αφού έτσι είναι ο κόσμος της μόδας. Αν όμως αναρωτιέστε τι να αγοράσετε και τι να αφήσετε στο πατάρι (ή να χαρίσετε) λίγες μέρες πριν το τέλος της χρονιάς, εμείς βρήκαμε τα 3 trends που θα είναι "εκτός" για το 2019 - και τι να φορέσετε αντί γι' αυτά: 

Αφήστε: Τις μπλούζες με ανοιχτούς ώμους

Φορέστε: Tα chunky πουλόβερ

trends 2019 δε θα φορεθούν μόδα κολιέ τσόκερ τακούνια

Μπορούμε να πούμε πως τα φαρδιά πουλόβερ δεν θα είναι ποτέ "εκτός". Είναι τόσο ευέλικτα που δεν μπορούμε καν να φανταστούμε τους εαυτούς μας να μην τα φορούν το φθινόπωρο και τον χειμώνα.

Αφήστε: Τα chokers

Φορέστε: Πολλά λεπτά κρεμαστά 

trends 2019 δε θα φορεθούν μόδα κολιέ τσόκερ τακούνια

Τα chockers είχαν τα 15 λεπτά δημοσιότητάς τους πριν μερικές σεζόν και ήρθε η στιγμή να μείνουν στο παρελθόν. Διαλέξτε κολιέ με λεπτές αλυσίδες και κρεμαστά.

Αφήστε: Τις γόβες στιλέτο

Φορέστε: Χοντρό τακούνι

trends 2019 δε θα φορεθούν μόδα κολιέ τσόκερ τακούνια

Δεν λέμε οτι οι γόβες στιλέτο είναι εντελώς "εκτός" αλλά θα προτείναμε ένα πιο χοντρό τακούνι για πιο κομψά looks.

jenny.gr