Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Dentelé φράντζες, η νέα hot τάση

Συμβουλές από τον προσωπολόγο-hairstylist Θοδωρή Οικονομάκη

μόδα μαλλιά φράντζα αφέλειες χτένισμα

Οι φράντζες είναι ένα trend που έρχεται και παρέρχεται ,ενώ υπάρχουν πολλές γυναίκες που τις αποφεύγουν καθώς φοβούνται οτι θα τις περιορίσει στις επιλογές τους στα χτενίσματα, κάτι που δεν ισχύει απαραιτήτως.

Ειδικά οι dentele δεν είναι καθόλου δεσμευτικές αφού μπορούν να προσαρμοστούν στον τύπο και το σχήμα προσώπου κάθε γυναίκας, ενώ αποτελεί ιδανική λύση σε περίπτωση που επιθυμείτε μια αλλαγή στα μαλλιά σας, χωρίς όμως να χρειαστεί να κάνετε κάτι extreme.

Η λέξη «Dentelé» λοιπόν, σημαίνει στην ουσία «οδοντωτό» και πρόκειται ακριβώς για αυτό: ένα στυλ φράντζας με ζιγκ-ζαγκ μήκος στις τουφίτσες που την απαρτίζουν. Η ιδιαίτερη αυτή τεχνική κουρέματος έρχεται να δώσει ανάλαφρη κίνηση και παιχνίδισμα στα μαλλιά σας που ταιριάζει ιδιαίτερα τους καλοκαιρινούς μήνες με το συνολικό σας styling που αποτελείται απο πιο έντονα και χαρούμενα χρώματα σε ρούχα & παπούτσια αλλά κυρίως,δένει απόλυτα με το summer mood!

Ένα famous girl που ήδη πρόλαβε την νέα τάση είναι η Suki Waterhouse που πάντα παρακολουθεί τις νέες τάσεις και περιμένουμε τις επόμενες stars!

Newsbeast