Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Ποιος θα τους σηκώσει από την… πολυθρόνα;

Βαρέσαμε διάλυση;

αυτοκινητόδρομος κυκλοφορία ταχύτητες απαγορευτικές

Εικόνα αυτοκινητόδρομου, έστω και μικρής κυκλοφορίας! Έτσι κι αλλιώς οι ταχύτητες είναι απαγορευτικές…

Όσοι διέρχονται τη διαδρομή από Κούμους στα Παλαιόλουτρα Αγίου Βασιλείου, και ιδιαίτερα οι τεχνικοί της αντιπεριφέρειας Ρεθύμνου(αν ποτέ τους βγάλει ο δρόμος από εκεί!), θα πρέπει να είναι αυστηρά προσεκτικοί σε κάποια σημεία, γιατί από… τω καιρώ εκείνω οι καθιζήσεις είναι κίνδυνος θάνατος!

Προφανώς, οι άνθρωποι ή δεν τις γνωρίζουν ή δεν τους είπαν ποτέ τίποτα. Μα κι αν τους πουν θα αλλάξουν τα πράγματα; Λίγο δύσκολο! Το ξεχωριστό είναι ότι στα δυο σημεία του δρόμου, που οι καθιζήσεις βγάζουν… μάτι και εγκυμονούν κινδύνους για την ασφάλεια των οδηγών (ας μη μιλήσουμε για βλάβες που είναι δυνατό να προκληθούν στα οχήματα!), άρχισαν να αναπτύσσονται θάμνοι στη μια λωρίδα κυκλοφορίας που μπορούν να θρέψουν… ζώα.

Και όχι μόνο αυτό: Δεν σκέφτηκε ένας… υπεύθυνος κρατικός υπάλληλος να τοποθετήσει μια πινακίδα προειδοποίησης κινδύνου. Θα μου πείτε, εδώ σε άλλα περισσότερο κραυγαλέα ζητήματα δεν… σηκώνονται οι καρεκλοκένταυροι από την πολυθρόνα και σε αυτό το απλό θα ευαισθητοποιηθούν; Κρίμα, βαρέσαμε διάλυση;

αυτοκινητόδρομος κυκλοφορία ταχύτητες απαγορευτικές