Επικαιρότητα
Άρθρογραφία
Ψυχαγωγία

Συναυλία των "ΑΡΜΟΣ" απόψε

Απόψε στην Αγία Αικατερίνη

αρμός αικατερίνεια συναυλία συγκρότημα

Συνεχίζονται και σήμερα Τρίτη 23 Ιουλίου, οι γνωστές πολιτιστικές εκδηλώσεις ΑΙΚΑΤΕΡΙΝΕΙΑ 2013, οι οποίες πραγματοποιούνται επί 28 συνεχή χρόνια στην ομώνυμη Συνοικία της Πόλης μας.

Στις πολιτιστικές αυτές εκδηλώσεις, συμμετέχει απόψε, το πολύ αξιόλογο και γνωστό μουσικό συγκρότημα «ΑΡΜΟΣ».

Το μουσικό σχήμα «ΑΡΜΟΣ» δημιουργήθηκε το 1997 και αποτελείται από τους Λευτέρη Μουρτζάκη στο τραγούδι, Απόστολο Ξυριτάκη στο πιάνο, Μάνο Σμαργιανάκη στο τραγούδι και την κιθάρα και Γιάννη Κιαγιαδάκη στο Ηλ. Μπάσο. Μαζί τους στο κανονάκι και στο ακορντεοόν ο Μαν. Κανακάκης και στη λύρα ο Γ. Γιανναδάκης, πολύ αξιόλογοι μουσικοί.

Έχουν αξιόλογη δισκογραφική δουλειά με δύο δίσκους! Ο πρώτος έχει τίτλο "Αμόνι και νερό", όπου συμμετέχει και ο μεγάλος ερμηνευτής Μανόλης Λιδάκης και ο δεύτερος με τίτλο "Άνεμοι και παλίρροιες", στον όποιο συμμετέχουν οι γνωστοί ερμηνευτές Μπάμπης Στόκας και Λιζέτα Καλημέρη, καθώς και η νεαρή τραγουδίστρια Κορίνα Λεγάκη.

Οι «ΑΡΜΟΣ» έχουν γνωρίσει ευρεία αποδοχή κι έχουν λάβει θετικότατα σχόλια από τον τύπο και τους αυστηρότερους μουσικοκριτικούς. Έχουν πραγματοποιήσει με επιτυχία μεγάλες συναυλίες τόσο στην Ελλάδα όσο και στο εξωτερικό.

Στο πρόγραμμα που έχουν ετοιμάσει για τις καλοκαιρινές τους συναυλίες έχουν συμπεριλάβει τραγούδια από τους  δίσκους τους αλλά και διασκευές σε αγαπημένα τραγούδια του ελληνικού πενταγράμμου.